Super trendy tasje voor de feestdagen met leuke bloemen & gouden details

Ik had voor de 2e keer een super leuke samenwerking met https://www.koopjesaap.nl/🐵En dit keer mocht ik een erg leuk tasje revieuwen. Ik mocht zelf iets kiezen en deze sprong er voor mij echt uit.

Dit tasje is erg leuk voor de feestdagen of voor als je naar een verjaardag gaat.

Of als je geen zin hebt een grote tas mee te nemen maar wel je telefoon pinpas en lipstick💄 mee wil nemen er toch trendy bij wil lopen.

Ik had hem meegenomen toen ik dit weekend de stad in ging. Persoonlijk vind ik het een heel erg leuk en vrolijk tasje het zwarte is stoer met de gouden ketting details maar de bloemen maken het tasje helemaal af en het staat dan weer heel cute 🌸🌺💐

Ik kreeg al complimentjes met afrekenen dat het een leuk tasje was. Ik vind de bloemetjes een leuk detail en zo” n tasje is wel uniek, je ziet er niet iedereen mee lopen dus hij valt zeker op.

En ik kreeg ook leuke reacties op social media, je hebt dit tasje ook in roze en wit

HANDTAS DAMES – DAMESTAS – LUXE MINI HANDTAS – BLOEMEN – DESIGN

Normale prijs€47.99 €26.99 kost dit tasje.

  • Info over dit tasje, altijd handig;
  • Handtassen voor dames worden steeds mooier en daar is deze het bewijs van. Deze stijlvolle handtas is 20 cm breed, 13 cm hoog en 20 cm breed, 13 cm hoog en 7cm dik en kan ook over je schouder gehangen worden. Het bloemen motief geeft het een vrolijke uitstraling. Het is gemaakt van polyester.

Ik ben er blij mee en het grappige is toen ik het tasje opende zat er ook nog een haar elastiekje in. Deze geef ik aan mijn nichtjes want voor mij is die net te kinderachtig.

wp-15735658262727057752368508727725.jpg

Je maakt de tas vast met het goud achtige knopje die je kan draaien om het vast te zetten.

Wil je dit tasje kopen of deze in het roze of wit.