Geen categorie

Botanical Flow een goede crème, die voor 95% bestaat uit natuurlijke ingrediënten

Het merk Botanical Flow is afkomstig uit Polen. Bij de Action kocht ik dit potje van Champs de. Dit merk is verkrijgbaar bij drogisterijen in Polen en is van een hele goede kwaliteit. Daarom deel ik het graag met jullie.

Action Botanical Flow

Wat beloofd deze crème te doen?

Deze voedende en vochtinbrengende dag-en nachtcrème is geschikt voor de droge en gevoelige huid. De crème bestaat maar liefst voor 95% uit natuurlijke ingredienten en bevat onder andere:

  • Medicinale hennepolie. Een kostbare olie die vochtinbrengende, revitaliserende en voedende eigenschappen bevat en de huidconditie verbeterd.
  • Sheabutterkarité is rijk aan vitamine A en E en bevat een natuurlijk UV filter,
  • Salie extract reinigt, ongift en is vochtinbrengend voor de huid
  • Goji bes die rijk is aan antioxidanten
  • Betaine, een natuurlijk aminozuur dat ervoor zorgt dat de crème diep in de huid kan dringen

De Botanical Flow crème van de Action is met haar ‘omegaplus’ formule een uitstekende crème die de huid beschermt tegen uitdroging en tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Botanical FLow Action

Hoe is de crème in het gebruik?

De textuur van de crème is zalig. Het is een niet vette crème met een gel achtige textuur en daardoor zeer geschikt voor de zomer. De crème wordt na het aanbrengen meteen door de huid opgenomen en geeft een fris en verzorgd gevoel. Er is een beetje parfum aan toegevoegd maar deze is niet overheersend. Ik vind het een hele fijne crème waarmee je lekker royaal kunt smeren.

Ik gebruik graag een foundation en deze kun je prima over de crème aanbrengen zonder dat er rulletjes of iets dergelijks ontstaan. Het potje ziet er leuk uit en is gemaakt van glas met daarop een dekseltje van kurk. Het doosje waar het potje in zit is eenvoudig en bevat verder geen toeters of bellen en dat vind ik prima.

Ingredienten: Aqua, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Polyglyeryl-3 Methylglucose, Distearate, Isostearyl Isostearate, Propanediol, Cannabis Sativa Seed Oil, Distarch Phospate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearates, Butyrospermum Parkaii Butter, 1,2-Hexanediol, Betaine, Sodium Polyacrylate, Helianthus Annuus Seed Oil, Zea Mays Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, TBHQ, Tocopheryl Acetate, Salvia Offecinalis Leaf Extract, Lycium Barbartum Fruit Extract, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Tocoherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid.

De crème bevat geen parabenen of siliconen

Al met al is Botanical Flow een goede crème die je beter kunt kiezen dan de reguliere of andere onbekende merken die je in de schappen van de Action ziet staan. ( Sommigen daarvan komen uit China en je weet hoe daar met dieren wordt omgegaan). Een potje van 50ml heb je al voor minder dan €3,00. Zo zie je maar dat goede huidverzorging niet altijd veel geld hoeft te kosten.

Koop jij weleens crème bij de Action?Wat vind je van deze blog? Lijkt het je ook fijne crème? Ik vind hem zo lekker ruiken en mijn huid wordt er heel zacht van,

2 gedachten over “Botanical Flow een goede crème, die voor 95% bestaat uit natuurlijke ingrediënten

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s