Lidl Essence parfums luxe glazen flesjes met heerlijke dames en heren geuren voor een budget prijsje van €5

Hoi allemaal.

Ik liep van de week de lidl binnen om boodschappen te doen en toevallig zag ik een plank met allemaal nieuwe lidl parfums.

Aangezien ik gek op geurtjes ben, ging ik ze allemaal bij langs om te ruiken en het was lastig want wel 4 roken lekker van de 8, maar ik moest van mezelf een keuze maken.Uiteindelijk heb ik dus in 2019 3 gekocht en 1 weg gegeven en nu lente 2020 nog 3 erbij gekocht.Heb 5 heerlijke parfums nu van de Lidl en ben super blij.Ik heb al genoeg parfums en heb niks nodig, maar het is niet verkeerd voor een klein prijsje van €5.00 een super lekkere parfum en groot flesje.Welke vrouw kan zich wel inhouden😃Hier is de omschrijving van de geuren. Parfumgamma van Lidl  : Aura Unicke:Een citrusachtige bloemengeur, die heldere tonen combineert van mandarijn, papaya en bergamon. * Zoals CK One Essence door G. Bellini.
Deze heb ik sowieso gekocht,
Lekkere frisse geur.Essence EternelleEen prachtige frisse bloemengeur, ideaal voor de warmere maanden, of misschien een vakantie in de mediterrane zon. * Zoals Giorgio Armani Acqua Di Gioia  hoewel een andere recensent suggereert dat het net als Armani She Aura D’Elle is – een bloemig parfum met tonen van Bulgaarse roos en witte jasmijn. * zoet en zacht maar sensueel. Erg lekker.Like DiorJ’Adore Essence New York – Geïnspireerd door de glamour van New York City, deze geur is levendig en pittig. *Heel citroen musk achtige geur.
Vind deze lekkerder als interieur spray 😃of als zomerse parfum.
Deze vind ik van de 5 die ik heb de minst  fijne geur.Essence En Rose Deze lijkt net  DKNYWomen – Bevat de geuren van een heel boeket bloemen, perfect voor een date-avond. *lekker zoet,Fruitig, romig, houtachtig bloemig. en ook wel vergelijkbaar met La Vie Est Belle door Lancome. Mooi paars flesje ,beetje glitter glans.
100 ml en parfum en maar €5 ik ben blijDeze koos ik ook nog en het leuke is, ik was bij lidl en er was alléén een tester van en toen vroeg ik of ik die met 50% mee kon krijgen.Maar mocht hem gewoon gratis mee dus dat is top.En dan heb ik het over
ESSENCE Cotton Blue, deze
Is my favorite.Ik vind hem zo vergelijkbaar op
D&G light blue,  was vroeger mijn lievelings geurtje en hij ruikt ook wel een beetje naar
David cool water.Dan de mannen geuren, het zijn er iets minder maar ook heerlijk. Heb er 1 kado gedaan aan mijn vriend,  hij heeft al zoveel parfums, ik mocht de komende tijd geen geurtjes meer meenemen haha maar kon het niet laten.( heb 2 jaar geleden in een winkel gewerkt met veel parfums ,vandaar en kreeg dan 50% korting) dus hij had er nog een aantal, maar de dure merken zijn inmiddels op)Een echte parfum en de hout achtige geur van Essence Victory ruikt naar Paco Rabanne Invictus,die kreeg hij.Ik vind het te gek een super heerlijke mannen parfum echt net zo lekker qua geur dan dure merken. Ook nog parfum geen eau the toilette.
  • Essence Aqua Fresh ruikt naar Acqua Di Gio Homme
  • Essence Unicko ruikt naar Solo Loewe ( die even getest en die wil ik zeker ook nog een x voor mijn vriend halen)
  • Essence Dark Blue ruikt naar Hugo Boss Dark Blue ( staat ook nog op de verlang lijst)
Nieuwsgierig geworden, koop ze
nu bij jou lidl in de buurt.😘😃Ze zijn er maar 1x in het halfjaar en ze zijn snel uitverkocht.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s