Lidl parfums luxe glazen flesjes met heerlijke dames en heren geuren voor een budget prijsje

Hoi allemaal.Ik liep van de week de lidl binnen om boodschappen te doen en toevallig zag ik een plank met allemaal nieuwe lidl parfums.

 

 

Aangezien ik gek op geurtjes ben, ging ik ze allemaal bij langs om te ruiken en het was lastig want wel 4 roken lekker van de 8, maar ik moest van mezelf een keuze maken.

Ik heb al genoeg parfums en heb niks nodig, maar het is niet verkeerd voor een klein prijsje van €5.00 een super lekkere parfum en groot flesje.

Hier is de omschrijving van de geuren. 

Parfumgamma van Lidl volledig : 

Aura door Plotseling Aura De Aquamarina – Een prachtige frisse bloemengeur, ideaal voor de warmere maanden, of misschien een vakantie in de mediterrane zon. * Zoals Giorgio Armani Acqua Di Gioia  hoewel een andere recensent suggereert dat het net als Armani She Aura D’Elle is – een bloemig parfum met tonen van Bulgaarse roos en witte jasmijn. *

Dan Vergelijkbaar met NARCISO RODRIGUEZ voor haar Aura Angelica -( deze koos ik) Later toch weg gegeven een vriendin hield juist van die geur, ik vond hem te sterk. En parfum is persoonlijk, ben blij dat ik een vriendin blij kon maken. want de parfum was al aangebroken.

Een geur die muskachtige, houtige aroma’s combineert met diepe bloemige tonen.*Ik vond het echt te overheersende musk met bloemen, bij mij paste de geur niet.Duplica van Thierry Mugler Angel ook wel.

Ik hou erg van musk en houtige geuren, dus dacht iets voor mij.
Met testen dacht ik wel dat het hem was. Misschien toch teveel door elkaar geroken.

Aura De Amor – Een fruitige geur met een mix van mandarijn, Melati-jasmijn, sandelhout en musk. *Vermeend Cacharel Amor Amor Aura De Esplendor – Een weelderig, fruitig-bloemig parfum met tonen van roos met een vleugje delicate jasmijn. *Like Dior

J’Adore Aura New York – Geïnspireerd door de glamour van New York City, deze geur is levendig en pittig. *

Essence En Rose Deze lijkt net  DKNYWomen – Bevat de geuren van een heel boeket bloemen, perfect voor een date-avond. *lekker zoet,Fruitig, romig, houtachtig bloemig. en ook wel vergelijkbaar met La Vie Est Belle door Lancome. 

deze haalde ik er nog bij deze week, aangezien ik er 2 had en 1 weg gegeven heb die niet echt mijn geur was.

Mooi paars flesje ,beetje glitter glans.
100 ml en parfum en maar €5 ik ben blij


Vergelijkbaar met Lancome La Vie Est Belle Aura Unicke –
Essence unicke ( deze koos ik eerder al)Champagne kleurig flesje

 

Een citrusachtige bloemengeur, die heldere tonen combineert van mandarijn, papaya en bergamon. * Zoals CK One Essence door G. Bellinivond deze de fijnste geur!!!!En een mooi flesje en lekker veel ml.

Dan de mannen geuren, het zijn er iets minder maar ook heerlijk.
Heb er 1 kado gedaan aan mijn vriend,  hij heeft al zoveel parfums, ik mocht de komende tijd geen geurtjes meer meenemen haha maar kon het niet laten.( heb 2 jaar geleden in een winkel gewerkt met veel parfums ,vandaar en kreeg dan 50% korting) dus hij had er nog een aantal, maar de dure merken zijn inmiddels op)Een echte parfum en de hout achtige geur van Essence Victory ruikt naar Paco Rabanne Invictus


Ik vind het te gek een super heerlijke mannen parfum echt net zo lekker qua geur dan dure merken.Ook nog parfum geen eau the toilette

  • Essence Aqua Fresh ruikt naar Acqua Di Gio Homme
  • Essence Unicko ruikt naar Solo Loewe
  • Essence Dark Blue ruikt naar Hugo Boss Dark Blue 

Nieuwsgierig geworden, koop ze nu bij jou lidl in de buurt.😘😃
Ze zijn er maar 1x in het halfjaar en ze zijn snel uitverkocht.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: