Wandelen- in de natuur je hoofd leegmaken

Hoi allemaal.Ik weet niet of jullie dit ook hebben, maar als ik teveel in huis zit ben ik sneller moe en overprikkelt.En in de natuur kom ik altijd helemaal tot rust en ook omdat er dan niemand verder is.Waar wij wandelen is amper verkeer.Midden in de natuur het bos.Lekker mijn hond mee, hij is al 11 dus hij houdt het wandelen niet mega lang vol.Maar neem bakje water mee en hij kan achterin de auto lekker liggen.Dit zijn de foto s van vandaag.Lekker bramen gaan plukken.Ik voel me een stuk rustiger in de natuur en fijn.

Vinden jullie wandelen en in de natuur zijn ook zo fijn.Liefs๐Ÿƒ๐ŸŒพ๐ŸŒณ๐ŸŒฒ๐Ÿ€โ˜˜๐ŸŒฟ๐Ÿ•๐Ÿ’๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ๐ŸŒ๐Ÿฆ—๐Ÿž๐Ÿ๐Ÿ•ธ

11 gedachten over “Wandelen- in de natuur je hoofd leegmaken

Voeg uw reactie toe

  1. Dat sowieso.,zeg heb jii een domein ook, ik zelf zit nu ermee dat bij de gratis wordpress 3 hb op is…oplossing is mn foto” s wissen, maar dan stAAN ze niet meer in mijn blog.dus zat aan domein te denken, dus is abonnementje maar heb je meer thema” s je eigen domein naam en kan je er mee verdienen etc.ik groei enorm en had ik juli over de 1000 bezoekers en wil graag groter worden etc…denk je dat zo; n wordpress abbotje wat is..of kan ik beter via een andere site liefs wiltje

   Liked by 1 persoon

    1. Ja maar bij gratis raakt je geheugen geven moment vol heb in elke blog veel foto” s en blog 3 jaar dan gebeurt wel x jaha.maar idd ga zeker doen dan

     Liked by 1 persoon

      1. Ja jij zal over tijd ook merken dat 3 gb opraakt.maar jii gebruikt mish minder fotos dus denk dat jii nog tijd kan houden.maar kreeg echt een melding van geheugen vol lol ik kan nie verder met gratis wordpress haha

       Liked by 1 persoon

 1. Ik geniet ervan om buiten te zijn. De natuur geeft zoveel kracht energie maar ook inzichten. Soms doe ik bepaalde yoga oefeningen op mijn wandelpad en geniet ik nog meer.
  Kan best begrijpen dat het voor jou even tot rust komen is in je hoofd. En als je in de natuur bent heb je ook weer oog voor de kleine dingen.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. Jah echt wel, yoga is idd zeer ontspannend๐Ÿ˜‘โ˜บ๏ธmediteren ook en geef je groot gelijk
   Idd al die mooie little things in life๐Ÿฅฐ

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: