Peel off gold mask Action #gaat huidveroudering tegen

on

Ik ben gek op maskers voor mijn gezicht, hoe leuk is het dat Action nu een goud peel off masker verkoopt!

Wat is een peel off masker?

Een peel off masker is een masker dat na enige tijd op het gezicht hard wordt. Wanneer het masker hard is geworden kun je dit van je gezicht aftrekken.

Peel off gold mask Action

Ik vind het heerlijk om als ik ontspanning nodig heb een maskertje op mijn gezicht aan breng, of als ik zin heb ik een momentje voor mezelf.

En dan eigenlijk het liefst eentje die mijn huid goed verzorgt. De peel off gold mask van de Action geeft een goede verzorging aan de huid en gaat veroudering van de huid tegen. De gouden maskers koop je in een verpakking van 5 stuks voor €0,98. Dit is natuurlijk geen geld! Je betaalt per masker máár €0,19!

Mijn mening:
Zelf ben ik niet echt een voorstander van peel off maskers, omdat wanneer ik het masker van mijn gezicht haal het zo” n gedoe en gesmeer is. Nu zal je wel denken waarom koop je dan dit PEEL OFF masker?! Ik kon dit masker niet laten liggen, omdat het masker goud van kleur is.

Toen ik dit masker aanbracht op mijn gezicht, merkte ik meteen dat de geur van het masker mij niet aansprak. De geur van het masker is erg synthetisch en erg overheersend.

Elk zakje bevat 8 gram masker en vond dit prima . Het textuur van het masker is erg stroperig en was lastig aan te brengen op mijn gezicht. Ik kreeg het masker niet egaal op mijn gezicht.

Toen het masker na 15 minuten was uitgehard, kon ik het van mijn gezicht aftrekken.

Het verbaasde mij hoe goed ik dit masker van mijn gezicht kon trekken. Het masker kwam bijna als een geheel ervan af. Het deed ook helemaal geen zeer.

Mijn huid voelde zacht aan, maar ik had niet het idee dat het masker iets verzorgends gedaan had. Ik heb na het masker meteen een hydraterende creme aangebracht.

Al met al is het een oké masker…De gouden kleur van het masker is natuurlijk wel erg leuk. Alleen de werking vind ik minder. Maar ja wat verwacht je ook voor die prijs.

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden met je email, Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s