Gezonde thee maar ook mega lekker & ontspannend

20181204_161041

Ik begin met
Celestial Seasonings Honey Lemon Ginseng Green Tea
€2.99

20181204_161200honey-lemon-ginseng-green-20-builtjes-800x800

In deze pittige blend zorgen de zoete honing, de levendige citroen en de kruidige, aardse ginseng voor een goed uitgebalanceerde en smaakvolle aanvulling op de fantastische mix van groene en witte thee. Met de immuunondersteunende impact van ginseng plus de natuurlijke antioxidanten in groene thee, zorgt de zachte smaak van deze blend ervoor dat je vergeet dat hij ook goed voor je is!

In­gre­di­ën­ten
Groe­ne thee (60%), wit­te thee (8%), Siberische Ginseng (eleu­the­ro), na­tuur­lij­ke aro­ma’s van ci­troen en ho­ning met an­de­re na­tuur­lij­ke aro­ma’s (7%) (so­ja­le­ci­thi­ne), zoet­hout, ci­troen­ver­be­na (5%), ge­bran­de ci­cho­rei, gem­ber, oran­je­bloe­sem, ho­ning (1%) en Azi­a­ti­sche gin­seng (1%).

Gebruik
Drink overdag gerust 1 tot 4 koppen thee, als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Deze thee is heerlijk verfrissend en een echte dorstlesser. Had mzzl laatst allerlei thee voor €1 p.s en deze dus ook. Gewone groene thee vind ik niet zo maar deze combi  citroen,  honing, gember  etc echt lekker  & gezond.

Het is mij opgevallen dat je bij jumbo en albert heijn deze thee hebt maar ze hebben niet veel soorten smaken.

Hier de link waar je de thee ook kan kopen in de winkel of online.

https://www.hollandandbarrett.nl/shop/brands/celestial-seasonings/?query=Honey-Lemon-Green-Tea&isSearch=true#as_templateId=4132024&gclid=Cj0KCQiA6JjgBRDbARIsANfu58Hqfkf7Heo5t6M8Ph3UOzTp1_AeaYQmxFmHusW5txAXoVubv43tZ74aAr79EALw_wcB

Dan deze

Immune Strength

echinacea, gedroogde acerolasap, sinaasappel
Immune Strength
echinacea, gedroogde acerolasap, sinaasappel
sinaasappelschilechinaceaImmune Strength

Immune Strength


We zouden wel even stevig als een boom willen zijn, maar ons immuunsysteem is niet altijd even sterk als de boombast. Om ons te helpen heeft de natuur ons de acerola gegeven, vol waardevolle vitamine C voor een natuurlijke ondersteuning van onze weerstand. YOGI® Immune Strength combineert deze natuurlijke kracht met waardevolle zacht-bittere echinacea en fruitige sinaasappel.


echinacea*, appel*, rozebottel*, gedroogde acerolasap*, koriander*, sinaasappelschil*, sinaasappelolie*, kaneel*, venkel*, cacaoschil*, zoethout*, tragacant*

√ glutenvrij √ veganistisch √ lactosevrij

* gecontroleerd biologische teelt

Ingrediënten

sinaasappelschil

Sinaasappelschil

De sinaasappel is de meest verbouwde citrusvrucht ter wereld. Hij komt oorspronkelijk uit Azië en werd pas in de 15e eeuw in Europa geïntroduceerd. De schil bevat veel etherische oliën en smaakt even fruitig als het vruchtvlees, maar iets minder zoet en een beetje bitter.

kaneel

Kaneel

Kaneel was voeger een van de kostbaarste specerijen ter wereld en schijnt in China al sinds 3.000 v. Chr. als specerij gebruikt te zijn. Kaneel wordt gewonnen uit de schors van de Zuid-Aziatische kaneelboom, heeft een aromatische zoete smaak en bevat waardevolle etherische oliën.

koriander

Koriander

In het Midden-Oosten en Azië wordt de licht zoete koriander in vrijwel ieder gerecht gebruikt, vermoedelijk vanwege zijn heerlijke aroma, dat doet denken aan een kruidig-pikante mix van kaneel, nootmuskaat en sinaasappel.

Deze thee is erg lekker en ontspannend,  en verfrissend en mega gezond. Ook een leuke verpakking zeg.

Dit spreekt mij ook erg aan :

Ons immuunsysteem is niet altijd even sterk als de boombast. Om ons te helpen heeft de natuur ons de acerola gegeven, vol waardevolle vitamine C voor een natuurlijke ondersteuning van onze weerstand. YOGI® Immune Strength combineert deze natuurlijke kracht met waardevolle zacht-bittere echinacea en fruitige sinaasappel.

Mijn weerstand kan wel een oppepper gebruiken,  had al last van wat blaren in mijn mond. Deze thee is wel een aanrader.

Deze koop je bv. Bij jumbo of Albert Heijn of Coop.

En dan nu mijn favoriete thee :shotimaa talk to me

20181204_161113

100% Biologische kruiden-specerijen thee met lavendel, zoethout en munt (16 theezakjes).

“We communiceren onze waarheid – delen onze creaties.”

Keel Chakra Vishudda

Inademen en vervolgens: uitademen, spreken, zingen, lachen – is het niet magisch hoe creatief wij met woorden en klanken onze gedachten en gevoelens kunnen uiten? Fijngeraspte zoethout, licht muntblaadjes en helder lavendel verwent je en laat je ziel spreken.

Ingredienten: pepermunt * (31%), zoethout * (15%), citroengras *, pepermunt * (15%), kaneel *, lavendel bloemen * (2%), kardemom *, gember *, zwarte peper *, kruidnagel*.

   

Deze thee is zo lekker voor het slapen gaan lekker relaxt thee en wat een prachtig doosje met aan de zijkant The Chakras

15439379088249205817316239329148

Ik ben sowieso van bepaalde spirituele dingen zoals ik geloof in liefde in God in dat als je liefde geeft je liefde terug krijgt en alles draaid om communicatie.

Wat ik ook fijn vindt te laten zien waar je voor staat en wie je bent, en je dansend door het leven gaat. Zie hieronder.

En dat wordt benadrukt bij deze thee

Deze thee is chakra 5: I speak dus de titel van het thee doosje Talk to Me.

Chakra 5 is het centrum van communicatie en expressie, de energie die laat zien wie jij bent. Het keelchakra helpt je erbij een stem te geven aan wat er in je leeft. Om jezelf goed voor het voetlicht te brengen, en jezelf op een goede manier te uiten in contact met anderen. Zodat je het fijn vindt te laten zien waar je voor staat en wie je bent, en je dansend door het leven gaat.

Dit stimuleert Chakra 5: Creativiteit. Expressie. Communicatie. Resonantie. Waarheid. Authenticiteit. Onafhankelijkheid. Ritme, beweging en dans. Heldere stem. Creatieve vermogens. Goede luisteraar. Loyaal naar jezelf toe zijn. Gevoel voor ritme en timing. Jezelf op een prettige manier uiten.
Dit vermindert of voorkomt Chakra 5:Zwakke stem. Introvert zijn. Verlegenheid. Moeizame expressie, jezelf niet goed kunnen of willen uiten. Stotteren. Te veel of te weinig praten. Slecht communiceren, waardoor mensen je niet goed begrijpen of er misverstanden ontstaan.

Deze thee koop je bij jumbo of hier

https://www.natuurlijkvoordeel.nl/shoti-maa-talk-to-me

Zonnatura Chaimix thee

20181204_161140.jpg

Zonnatura Chaimix heeft een bijzondere smaakcombinatie met al het goede van kruiden. Met kaneel, gember, zoethout en venkel. Boordevol speciaal geselecteerde ingrediënten die bekend staan om hun verwarmende en vitaliserende werking.

Ingrediënten

kaneel* 47%, sinaasappelschil* 19%, venkelzaad* 14%, gemberwortel* 12%, zoethoutwortel* 5%, kruidnagel* 3%. *ingrediënt van biologische teelt.

Allergenen

Dit product bevat zoethout. Dit product bevat geen allergenen.

Deze is ook heerlijk verfrissend en erg gezond. En niet duur nog geen €2

Vind het echt een heerlijk winter theetje lekker spicy.

Verkrijgbaar bij Albert heijn, jumbo coop.

Wat vind jij van deze thee smaken en heb je ze ook al eens geprobeerd of heb je zin ze nu ook te proberen te kopen.

Ik had de zonnatura thee voor de normale prijs en de andere 3 in de aanbieding bak bij jumbo. Geen idee of die bij jullie ook in de kortings bak ligt.

Liefs Willemien

6 gedachten over “Gezonde thee maar ook mega lekker & ontspannend

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: