JOIN Body Cream, vrolijke verpakking

JOIN Body Cream van de appie20181109_110330.jpg

Toen ik laatst op zoek was naar lekkere croissantjes en snacks voor mijn hond kwam ik een verzorgings lijn tegen die ik nog niet eerder had gezien bij de albert heijn xl. Het kwam ook door het kortings bordje van 50% dat lokt ook wel.

Ik koos een body butter, en deo roller van dezelfde lijn en nog een oog crème  en face olie. Allereerst de Body Cream van JOIN.

JOIN Body Cream

De Body Cream zit in een vrij neutrale maar toch vrolijke verpakking. Ik ging er om heel eerlijk te zijn wel van uit dat dit goed voor de huid zou zijn. Er staat immers op dat er “organic aloe vera” in zit en bij aloe denk ik al snel aan iets dat mild voor de huid is. Tevens ga ik uit van een bepaalde kwaliteit als de ingrediënten “organic” zijn.

Hierboven zie je de ingrediënten. Zo op het eerste gezicht ziet het er niet slecht uit. De ingrediënten zijn ook vrijwel allemaal natuurlijk of biologisch verbouwd.

De geur van de Body Cream had ik niet zo heel intens verwacht. Oké, laat ik maar eerlijk zijn: ik had een beetje een saaie geur verwacht haha. Maar gelukkig is de geur erg lekker. Zoet maar niet te zoet. Dit komt vast door de acerola berry.

Hier zie je wat van het product op mijn hand. Het is zo op het eerste gezicht best een fijne crème; hij voelt voedend aan maar niet te voedend.

Conclusie

Zo uit mijn hoofd kostte de JOIN Body Cream €7,99 ik had hem voor €4 (online valt dit niet terug te vinden). De geur is lekker, trekt snel in ben erg tevreden.

20181109_1103301.jpg

De deo revieuw ik iets korter maar die ruikt lekker fris,rolt goed en er komt gelukkig goed iets uit.

En makkelijk mee te nemen in je tas en

Join deoroller is een deodorant met een frisse geur. Met biologische cacaoboter en acerola bessen.

  • Cosmos Organic
  • Superfruit
  • Met het Nordic Swan milieukeurmerk

 

Heb jij al iets van JOIN geprobeerd?

Momenteel in de bonus 50% online zie ik het niet staan.

https://www.ah.nl/producten/product/wi419222/join-deo-roll-on#omschrijving

Hoop dat jullie Dit een leuke review  vonden 😄😍

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s