Bent u op zoek naar een eau de toilette die de verrukking van een romantische ontmoeting weerspiegelt? Dan is deze geur precies wat u zoekt.

Ik wilde eens een review geven over de parfums van yves rocher die ik nu ongeveer een halfjaar heb en waar ik erg tevreden over ben en ook vind ik de flesjes super cute en de geuren zo ontzettend lekker en verslavend. Ik geef een revieu over “Oui à l’amour en Quelques Notes d’Amour 

 

Allereerst “Oui à l’amour

0739620181029_130618.jpg

Oui à l’amour is een manifest van lef en passie!

De onverwachte ontmoeting van een sprankelende frisheid en een intense sensualiteit. De krokante geurnoten van Engelwortel versterken de natuurlijke vrouwelijkheid van de Roos. Dit weelderige boeket gaat vervolgens over in de zachte warmte van de Tonkaboon en de elegantie van Cederhout. Oui à l’amour is de zwoele geur van een eindeloze liefde.” 
– Sophie Labbé, Parfumeur

je ruikt de roos erg goed maar ook na een tijdje de geur van cederhout en dat is vooral waarom ik deze koos, ik ben gek op houtachtige geuren en het is vaak echt dan een warme geur. En ik vind het ook een sexy verleidelijke geur. Ik denk dat als je deze op hebt je je man vriend of verloofde het enorm lekker vind ruiken en blij van wordt.

DE REDACTIE VAN NINA MAGAZINE ZEGT ALVAST JA EN HEEFT OUI À L’AMOUR VERKOZEN TOT HUN MUST HAVE PARFUM! Dat is ook erg leuk.

Met Oui à l’Amour zegt NINA volmondig ja aan de liefde. Onze nieuwe must have eau de parfum in samenwerking met Yves Rocher is gemaakt van natuurlijke plantenextracten, met onder meer Rose Essentielle LMR – de bloem van de liefde, cederhout en tonkaboon. Bekijk de eerste beelden hier en haal op 2 september NINA in huis voor een exclusieve aanbieding. Wedden dat jij ervoor valt?

Oui à l’Amour is een representatie van vrijmoedigheid en passie! Het is de onverwachte ontmoeting tussen sprankelende frisheid en levendige sensualiteit. De kruidige tonen van de engelwortel verrijken de natuurlijke vrouwelijkheid van de roos. Dit schitterende boeket verwikkelt zich in de zachte warmte van de tonkaboon, gecombineerd met de elegantie van cederhout. Oui à l’Amour is de bondgenoot van een eeuwige liefde.’ – Sophie Labbé, parfumeur

hij kost nu 32.90 behoorlijk prijsje en ik had het geluk dat ik hem een x voor 15 euro had en dat is nog een x te doen en 32,50 kan ook nog wel als je bedenkt dat hij normaal 55,90 kost. 

Dan Dan is Quelques Notes d’Amour , L’Eau de Toilette 75 ml

Bent u op zoek naar een eau de toilette die de verrukking van een romantische ontmoeting weerspiegelt? Dan is deze geur precies wat u zoekt.  Een geur uitkiezen die echt bij jou past, kan soms best lastig zijn. Echter ben je bij Yves Rocher aan het goede adres voor een zoete en florale geur. De geur van Yves Rocher genaamd Quelques Notes d’Amour  is sinds een tijd in een nieuw limited edition jasje gegoten.

En dat jasje is echt heel erg mooi. In de nieuwe flacon vind je 50 ml  en 75 ml,  Deze geur heeft in ieder geval de looks!

Laten wij het eens over die geur hebben. Die bestaat uit een mix van Damascus roos, Guajak hout essence en benzoë-extract”De essence van Damascus roos, met haar gekleurde en stralende vrouwelijkheid, wordt verfrist door een aangezuurd absolute van zwarte bes. De Damascus roos zorgt voor de florale en zoetige ondergrond. Het Guajak hout en het Benzoë-extract (extract van boomhars) zou zorgen voor het ‘rokerige’ vleugje geur wat je terugvindt in het parfum. Hierdoor krijgt de geur een warme en wat zwoelere indruk. En dat is precies wat Yves Rocher wilde bereiken, een geur die ruikt als de liefde. Een samensmelting van geuren die doet denken aan de emotionele opwinding van een amoureuze ontmoeting.” 

Het Yves Rocher Quelques notes d’amour parfum is namelijk zoetig, floraal en heel erg vrouwelijk. Als liefhebber van zoetige geuren ben ik helemaal in mijn nopjes, over hoe deze geur op mijn huid ruikt. En ook als liefhebber van een ondertoon van het houtachtige. 

kortom deze geuren zijn momenteel mijn favoriete geuren hier de link waar je ze kan aanschaffen

https://www.yves-rocher.nl/control/product/~category_id=3000/~pcategory=3000/~product_id=07396?cmSrc=Category

https://www.yves-rocher.nl/control/product/~category_id=3000/~pcategory=3000/~product_id=54234?cmSrc=Category

En dan is dit een nieuwe geur die mijn lekker lijkt deze heb ik nog niet en is nu afgeprijsd.

Eau de parfum Mon Evidence 50 ml Een parfum waarmee je jezelf hervindt

Een modern chypre-akkoord: de Damascus roos vermengt zich met de volheid van Patchoeli en de zachtheid van Vanille.
“De natuur geeft ons een gevoel van volmaaktheid, ze geeft ons nieuwe energie. Vanuit die gedachte creëerden we een parfum met sprankelende, verzachtende geurnoten, een parfum waarmee je jezelf hervindt. Het frisse van Mandarijn en het subtiele van Damascusroos zijn gehuld in de zachtheid van Vanille en de kracht van Patchoeli. Mon Évidence is als een diepe ademhaling, een gevoel van volmaaktheid.”
Annick Menardo en Olivier Cresp, parfumeurs

EGODESIGN:
Verpakkingskarton afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. 
Dop van PEFC™-gecertificeerd essenhout. 
De flacon en het doosje zijn recyclebaar. 
Vergeet niet om je afval te scheiden.

deze is nu 24.90 en hier kan je hem bestellen

https://www.yves-rocher.nl/control/product/~category_id=3000/~pcategory=3000/~product_id=02405?cmSrc=Category

Wat vinden jullie van deze geurtjes, heb je ze toevallig al of lijkt je deze fijn en lekker?

Let me know in een reactie ben benieuwd. Fijne avond nog , warme groet Wiltje

B_mon-evidence-2018

4 gedachten over “Bent u op zoek naar een eau de toilette die de verrukking van een romantische ontmoeting weerspiegelt? Dan is deze geur precies wat u zoekt.

Voeg uw reactie toe

  1. Leuk artikel! Die geur die je lekker lijkt maar die je nog niet hebt gekocht lijkt mij het lekkerst van de 3. Vooral omdat er vanille in zit. Ik weet dat jij vanillie te standaard vind maar ik ben dol op de geur! :p xxx

    Like

    1. Hihu leuk ja nou te standaard valt mee vanille alléén mish maar in v combinatie met meerdere ingrediënten heerlijjk vandaar ik deze ook had neergezet lijkt me heerlijk deze maar heb genoeg dus komt op verlang lijstje😃😘😘😘

      Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: