Deze 100% natuurlijke lavendel olie & kussen spray moet je echt proberen zo relaxt.

on

Hoi allemaal.

Screenshot_20170728-174710

Via een blog zag ik heerlijke lavendel producten voorbij komen van het merk soft naturals. De naam zegt het al natúúrlijk en geen verdere toevoegingen en slechte stoffen.

Heerlijk ik hou ervan. En zocht iets om op sommige momenten wat meer te relaxen en het fijn te hebben.

Dit is wat ze zelf zeggen over hun producten ;

SOFTnaturals is ontstaan doordat wij zelf de hang naar eerlijkheid hebben. Eerlijke voeding en minder milieubelastend, we hebben behoefte om een steentje bij te dragen. Daar horen chemische of synthetische verzorgingsproducten in onze optiek niet bij? Al jaren volgen wij deze industrie en wat ze erin stoppen? Het wordt steeds gekker. De huid is een orgaan, het grootste dat we hebben. De huid absorbeert, daar wil je toch niet de hele chemische industrie op smeren? Dan hebben we het nog niet eens over alle loze beloftes op de verpakkingen.

Daarom SOFT, het merk als het gaat om natuurlijk en eerlijk. Stoffen uit de natuur zijn zoveel krachtiger. Ze bevatten alles wat onze huid nodig heeft. Kies eens voor een Argan olie voor het gezicht, veel meer werkzame stoffen ga je in een product niet vinden. Of een Shampoo bar: niet alleen goed voor je portemonnee en het milieu, maar je haar en hoofdhuid gaan je weer laten zien wie ze werkelijk zijn.

Wist je dat bijvoorbeeld in een gewone shampoo SLS (schuimmiddel) zit? SLS trekt via de huid je lichaam binnen en dan kan de stof tot 5 dagen in het lichaam blijven circuleren. Er blijven residuen achter in het hart, de lever, de longen en de hersenen. SLS onttrekt vocht en vetten uit de haren en huid en veroorzaakt zo uitslag, haarverlies en roos. Volkomen onlogisch om dit in een shampoo op te nemen toch? En dit was nog meer 1 bestandeel van een hele reeks chemicalien.

Al deze informatie heeft ons doen besluiten SOFTnaturals op te richten. Waarbij ons doel is heel Nederland te overtuigen van het feit dat Natuurcosmetica de toekomst heeft. Onze droom is dit besef te doen groeien, en jouw te enthousiameren voor onze fijne producten.

SOFTnaturals vervaardigd volledig natuurlijke vegan verzorgingsproducten​ ​met respect voor mens, dier en milieu! 

Bannersoft_2200x400

Sinds kort zijn ze volledig VEGAN. Ze verpakken jouw producten in gerecyclede dozen, Daarnaast tref je de SOFTnaturals producten aan in een bedje van stro. ALMOST ZERO WASTE

Ik koos voor lavendel. Je hebt er nog veel meer andere geuren en sporten maar ik koos een lavendel olie en kussen spray vanwege ik soms onrustig ben en soms slecht in slaap kom en soms veel wakker ben.

Ben een gevoels persoon dus voel teveel van anderen aan stemmingen gevoelens en voel ook aan als er iets is en daarom is meer rust en ontspannen worden zo fijn. Kan ook soms nachten slecht slapen en heb echt behoefte aan een betere nacht rust.

home pagina

 

Lavendel helpt je te ontspannen en zorgt voor een goede nachtrust: zo kun jij de weg naar dromenland binnen no-time vinden. Lavendel is een geurig, paars bloemetje dat je vaak in zonnige, open gebieden tegenkomt. We houden van zijn zachte en betoverende aroma: een van de redenen waarom we wel 47 verschillende soorten lavendel gebruiken ter ontspanning en genezing. Lavendel wordt over de hele wereld al eeuwenlang gebruikt. De oude Egyptenaren deden lavendel bijvoorbeeld in verschillende cosmetica, met name in massageoliën. Volgens de Griekse filosoof Diogenes moest je je voeten met lavendelolie insmeren, zodat deze langzaam door het lichaam naar boven kon trekken en je je in een wolk van lavendel bevond. De Romeinen gebruikten lavendel voor het genezen van wonden, tegen hoofdpijn en om hun kleding mee te wassen. Wat doet lavendel? Onderzoekers hebben aangetoond dat lavendel een natuurlijk hulpmiddel is voor een goede nachtrust. Daarom kom je lavendel veel tegen in nachtcrèmes en bodylotions, sprays en luchtverfrissers. Onderzoek laat zien dat lavendel helpt stress te verminderen. Zo ben je meer ontspannen, wat kan bijdragen aan een betere nachtrust. Voel je ontspannen met de Lavendel producten van SOFTnaturals

Nou ik keek dus erg uit naar het product en je krijgt het snel thuis gestuurd via post.nl

Leuke bedachte oplossing om beter met het milieu om te gaan : stro in het doosje en de producten met papier gerecycled volgends mij dus geen extra plastic  super. Erg natuurlijke look dat stro ook.

Het is een olie in een leuk flesje smal van boven en bol beneden.

En de kussen spray is iets kleiner maar je hebt maar 1 x een spray nodig..spuitje & allebei  niet super veel ml. 50 ml en spray kussen staat er niet op hoeveel ml.van mij mag het nog wel wat groter. Want het is zo zalig als ik het dagelijks gebruik is het zo op, maar ach als het op is bestel ik wel nieuwe.

100% puur natuur en super sterke lavendel geur ik wordt er meteen relaxter van na gebruik.

Drupje van de olie op je slapen of pols ook lekker en de spray voor op je kussen voor het slapen ik vind het heerlijk

Zzzztrusten straks 🌌

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. natuurfreak2 schreef:

  Ziet er goed uit.Bedankt voor het volgen van mijn blog

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Thanks en leuk natuur ga je blogs even lezen.als je erg van de natuur houdt dan vind je dit ook wel leuk xd

   https://hotthingsforladies.wordpress.com/2018/11/11/eet-gezond-leef-gezond-gun-jezelf-het-bestlekkerhoning-nl/

   Like

 2. Hello Boontje schreef:

  Ah leuk te lezen. Dit spray dat zegt me wel iets. Ik denk echt dat dat super ontspannend is. Groetjes

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Super fijn hihi

   Geliked door 1 persoon

 3. shivatje schreef:

  Alcohol kan je er altijd tussenuit laten.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 4. shivatje schreef:

  De aanschaf is even duur maar je kan er heel wat meer uithalen. Dus veel goedkoper.

  Aum Shanthi

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Ja das wel chill lekkere grote fles

   Geliked door 1 persoon

 5. shivatje schreef:

  het makkelijkste om het te maken als verstuiver
  alcohol water en dan etherisch geurtje zoals lavendel.
  Wil je het op je lichaam gebruiken. Zoete amandelolie en enkele druppels etherische olie.
  Of het makkelijkste gewoon enkele druppels op een zakdoekje

  Dat zijn enkele tips.

  Aum Shanthi

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Nou ga ik dat in vervolg doen bedankt voor je tip heb nu iedergeval iets hihi en kon wel uit maar het is idd wel duur als het zelf kan maken 😃dus ga het zeker eens doen.. maar amandelolie en etherische olie als je die aanschaft ben je toch ook het zelfde kwijt of mish nog duurder of is dat niet duur hihu

   Geliked door 1 persoon

  2. hotthingsforladies schreef:

   Die ik heb is 100% puur ook geen alcohol vind dat wel relaxt en gezond zonder alcohol

   Geliked door 1 persoon

 6. shivatje schreef:

  Dat maak ik liever zelf is veel goedkoper.:-)

  Aum Shanthi

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Dat kan ook leuk idee maar moet je wel alles in huis hebben ervoor hihi.

   Geliked door 1 persoon

  2. hotthingsforladies schreef:

   Hoe maak jjj het zelf?

   Geliked door 1 persoon

  1. hotthingsforladies schreef:

   Thanks😍

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s