Shopblogje & belevenissen dit weekend 🍒🍧🍉😋😃

Hoi allemaal.

Wat is het de afgelopen dagen toch heerlijk weer🍹🌝☀️🌡Echt genieten geblazen.

En ik was dan afgelopen zaterdag in Meppel. Want het is gewoon een super knus en gezzellige plaatst. Met leuke winkel straatjes.

Eerst hadden we iets gegeten bij Puur friet 🍟🍔ik wilde eigenlijk niks ongezonds eten maar dit waren biologische producten en dus ook zelf gemaakte verse friet. Ik denk ach even genieten en nam een klein bakje.

Had al een jaar ofzo geen frikandel special meer gehad dus die nam ik ook.

IMG_20181013_184528_256

Wel zo lekker en mijn vriend nam een broodje hamburger met allerlei lekkers.

1 hapje geproefd en dacht meteen owh die had ik moeten doen …maar dat was pas een calorieën ding lol🤣😂maar allemaal biologisch eten. Vind ik persoonlijk wel beter.

Even een vlotte foto erbij en later op de middag een heerlijk ijsje met van dat heerlijke Italiaanse ijs 2 bolletjes. Watermeloen had ik  🍉en cookie kaneel ofzo. Was een zalig 🍦🍨🍧ijsje.

Toen was ik met mijn vriend in een mega gave woonwinkel gewoon even rond gesnuffeld en konden ook niet echt iets meenemen want moet je dan helemaal meesjouwen naar de parkeerplaatst haha. En aangezien we net verhuisd zijn en nog midden in klusjes hier en daar zitten. Net nieuwe keuken gekregen maar de woonkamer vloer moet er nog in komen hihi dus pas als alles af is eens kijken voor een gave staande lamp.

wat een gave spulletjes..Zie foto hieronder.

Je had er ook gave shoes en er was een sale hoek met 70% maargoed dat ik sandalen aan had en geen sokken aan had anders had ik schoenen gekocht en dat mag niet meer heb echt genoeg hihi.

Echt onze smaak:

IMG_20181013_161656_152

Wij houden echt van de industriële look en dan vooral hout en veel groen.

We hebben zelf in huis ook houten bijzet tafeltjes en houten lampje en veel groen veel survivel planten.

Toen was ik in een zaak nou daar kwam ik een mega gave sjaal – poncho tegen.

Moet altijd echt bepaalde kleurtjes hebben wat mij ophaald en deze sjaal deed dat en ook al kan je niet genoeg sjaals hebben als vrouw. Wilde deze voor de komende koude winterdagen graag hebben.

Hij kan ook als poncho. En de prijs  €24.95

Poncho’s & Shawls

De poncho is het ultieme accessoire, geschikt voor vele momenten en gelegenheden. De poncho is het mode item dat ieder seizoen een perfecte aanvulling is om een complete look te creëeren. De kleuren uit het modebeeld ziet u terug in de poncho. De shawl is er in vele kwaliteiten, viscose, soft acryl en wol. In onze collectie vindt u voor ieder weertype passend in het seizoen een shawl.

Screenshot_20181015-114337_Facebook

Shawls van Yakwol

Uniek zijn de shawls gemaakt van zuiver yakwol. De wol wordt gemaakt van het fijne warmte-isolerend onderhaar van de yak, een Aziatisch hooglandrund. Yakwol is zacht, soepel en heerlijk warm, door de fijne wol heeft u geen last van kriebel of jeuk. Uiterst geschikt om als omslagdoek te dragen. De vrolijk gekleurde shawls zijn te verkrijgen in uni kleuren of gestreept.

Deze  winkel heet: Mart & Mel home*living*fashion & more.

Behalve de sjaals en kleding vond ik vooral alle woon assesoires en lampen en meubels gaaf. Ik keek mijn ogen uit.

Echt als je een x in Meppel bent moet je er zeker eens gaan kijken

En had dus een heerlijk geurzakje gekocht. Ben gek op geurtjes en ik ruik meteen of ik iets erg lekker vind.€3.25

20181015_111941

Smells good: A confident feminine fragrance with a poweful boost of juicy mandarin , a soft floral heart, & base of warm musk and amber

Ik snap nu waarom dit geurzakje mij zo aantrok:amber en musk en vooral musk vind ik zo lekker ruiken mmmm.

Nou verder niks geshopt. Alléén verder boodschappen.

Wat wel een leuke actie was bij trekpleister 2 zakken met koffiebonen voor maar €10  ze zijn normaal €6.50 per stuk geloof ik.

Hebben 2 verschillende smaken of sterktes.

Espressobonen staat erop. Wij doen ze in een koffiebinen machine dus ja allemaal prima als ze maar lekker zijn.

15395979956103230384424920530607

Verder was het een super gezzellige dag met prachtig weer ☀️🌡😋🍉🍦🍨en heb niet teveel geld uitgegeven. Normaal doe ik alléén koopjes enz nu vond ik dat ik een x een mooi iets aan mezelf mag geven. Deze sjaal is gewoon echt Uniek.

Wat vinden jullie van de sjaal en lijkt je het geurzakje lekker.

Btw die dag had ik me opgemaakt met die make- up palette van action waar vorige action shop blog over ging.

IMG_20181013_143328_503

Liefs Wiltje🍒

IMG_20181013_141400_268

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wauw wat een leuke aankopen! Zo’n poncho is echt ideaal voor tussenseizoenen, mooie kleur heb je gekozen 😊 en die woonwinkel ziet er echt top uit, mooie collectie! Love it 💕

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Thanks ja ben er blij mee😁enig nadeel.heb een hond kruizing mechelse herder rottweiler..had even geknuffeld en meteen overal haren haha dus dat valt wel erg op dus invervolg alléén om zonder hond in de buurt hahaha

   Geliked door 1 persoon

   1. Haha herkenbaar! Mijn mama had vroeger een Jack Russell en die ruifde heel erg dus ik kon vroeger amper zwart dragen want daar viel het kei hard bij op lol 😝 maar ja je bent gek op die beestjes e, dat neem je er met plezier bij haha!

    Geliked door 1 persoon

    1. hotthingsforladies schreef:

     Lol ja idd ik ook nooit zwart en deze sjaak trekt haren aan lol. .ach is zeker waar hebben we er voor over😋😋😋

     Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s