Revuele Eye Contour Argan Oil- super goede oog crème

shopping
Aangezien het alweer een tijdje geleden is hier een leuke blog over de
Revuele Eye Contour Argan Oil.
Het is dus een oog crème die zorgt dat de donkere kleur afneemt rondom de ogen en ook zouden rimpels en lijntjes verminderen.
Nou dit kan natuurlijk niet zomaar met een product als je eenmaal lijntjes hebt en rimpeltjes dan zullen ze niet zomaar verdwijnen maar het kan wel zijn door dit product dat de huid idd wat elastische wordt en het gladder lijkt en je er wat uitgeruster uit ziet.
Ik heb vaak last van zware ogen als ik erg moe ben en dit uit zich vaak in een donkere kleur juist boven mijn oog…vroeger geen last van helaas ben ik net boven de 30 en dan zie je wel als je ooit veel zorgen hebt gehad.
Maar het kan altijd erger het valt erg mee als ik het vergelijk met andere mensen.
Dus een donkere kleur boven de ogen en onder het oog en soms 2 strepen/lijnen als ik echt moe ben. Verder gelukkig geen dikke wallen onder mijn ogen.
20180629_151729
Waar het mij omgaat dat de oog crème lekker koel en fijn aanvoelt dat alles ronddom je ogen koeler aanvoelt en uitgeruste look.
En dat die lekker ruikt vind ik ook prettig.
Als de verpakking er toevallig ook mooi uit ziet is het helemaal geslaagd.
Daar houd ik ook wel van moet ik eerlijk zeggen.
Deze verpakking ziet er behoorlijk chique uit en je verwacht deze prijs niet. Je verwacht dat die meer zou kosten.
20180629_151643
Hoe smeert het product?
Het is een lekker koele crème en het ruikt zalig beetje zoetig 1 van de lekkerste geuren die ik ooit heb geroken.
20180629_151948
Het staat niet in het Nederlands op de verpakking maar heb even op internet opgezocht wat er nou allemaal precies op het product staat.
20180629_152154
Waar is het product goed voor en wat voorkomt het enz.
Revuele Eye Contour Argan Oil is speciaal ontwikkeld om de tere huid rond je ogen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
De formule met argan olie zorgt ervoor dat je huid elastischer wordt en vermindert de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpeltjes.
20180629_152252
How to use : Neem een kleine hoeveelheid creme en masseer zacht in je huid rond je ogen.
Ik moet zeggen na gebruik zag ik er wel iets minder moe uit. Mijn ogen lijken idd wat minder moe.
En de huid is zeker wat elastischer.
Ik vind dit wel een aanrader en om de prijs hoef je het ook niet te laten.
20180629_151643
€2.99 voor 25 ml. Bij Big Bazar en je hebt hem online ook wel alléén betaald veel verzendkosten. Boozyshop heeft hem ook …tenzij je meer dingen besteld dan kan je hem bij Boozyshop ook wel halen. Anders zijn de verzendkosten veel voor 1 klein dingetje.
Maar bij big bazar is die sowieso het goedkoopste.
Wat vinden jullie van deze blog? Lijkt het je wel wat of gebruik je ook een ander product van dit merk?
Zag dat er ook een nacht crème van was en ik denk dat ik die ook zeker nog ga kopen.
Tot mijn volgende blog & super leuk als je mij volgt en eventueel een reactie achterlaat.
Veel liefs 🐳Willemien

 

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. karinhaarblog schreef:

  Ik ga hem zeker proberen !!

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Ja en niet duur ook heb je een big bazaar in je buurt? Liefs

   Geliked door 1 persoon

   1. karinhaarblog schreef:

    In den helder woon zelf op Texel dus een uitstapje waard 😃

    Like

    1. hotthingsforladies schreef:

     Wauw Texel daar ben ik op vakantie geweest zo mooi dat eiland. Wauw zeg.maar via internet kan je hem ook bestellen mish ook idee als je erop zoekt bij google shopping vind je hem wel

     Geliked door 1 persoon

     1. karinhaarblog schreef:

      Mooi eiland ben blij dat ik er woon , ga ik zeker Google en jj waar woon jij 😃

      Geliked door 1 persoon

      1. hotthingsforladies schreef:

       Nou idd wat een rust.De zee is heel rustgevend en mooi de duinen. Assen Drenthe 🌝ZO ANDERS veel drukker en daarom wandel ik Vaak met mijj hond diesel( kruising mechelse herder rottweiler) in Drenthe prachtige bosrijke omgeving hebben we sowieso. DRENTHE heeft veel mooie plekken hihi

       Geliked door 1 persoon

       1. karinhaarblog schreef:

        Ik hou van bossen mij zie je daar meer dan op het strand , Drenthe id prachtig 😃

        Like

        1. hotthingsforladies schreef:

         Heerlijk hé hihi slaap lekker🌝🌝🍫

         Geliked door 1 persoon

 2. Mentje schreef:

  Leuk blog weer hoor! Lijkt me heerlijk deze oogcreme. De geur van argan is altijd heel lekker dus ik geloof meteen dat hij lekker ruikt. 2.99 is echt weinig geld. Ik kende het merk nog niet. Zal eens kijken of hij cruelty free is. Op de boozyshop is dat wel te zien. Ga zo kijken. Top blog weer Chika! 🙂 xxxx

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Ach super bedankt was tijdje geleden hihi maar hij bevalt idd super heerlijke geur.
   Hebben 2 big bazar’ s in de buurt vlakbij 1 minuut lopen nog geen eens en 1 kwartiertje fietsen haha.altijd wel leuke koopjes de make- up was voor 2 jaar terug uitgebreider daar ze hebben nu niet veel soeps…ligt dan 1 doosje van maybelline palette ofzo verder een of ander merk niet echt bijzonder en kost allemaal rond 9.10 euro dus wel duur hihi maar verzorgings spul en douche en badspul ruime keuze…scoorde ook heerlijk garnier haarmasker €3

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s