Collistar Silk Effect  Ombretto Effetto seta zijdeachtige oogschaduw 

images   alchimia-collistar.jpg

Collistar Silk Effect 

Ombretto Effetto seta zijdeachtige oogschaduw 

Ik had vorig jaar echt geluk, omdat de DA bij ons ging sluiten was er enorme korting. Heel erg jammer dat die weg ging, ik mocht er altijd graag make-up kopen en andere stuff.

Maar doordat ze weg gingen was er wel extreme korting. Het begint dan met 20% en het bouwt langzaam op pas toen het 50% en 70% was toen had ik zoiets van nu ga ik zeker even scoren. 

Ik had een paar hele mooie oogschaduw doosjes van collistar gescoord en daar gaat deze blog over, ookal zijn ze een jaar oud. Ik heb veel make-up en dit merk blijft lang mooi en omdat ik vaak afwissel zijn ze geen eens vaak gebruikt. Ik had extreme korting rond de 70% geloof ik. 

Ik heb dus deze 3:

Collistar Obretto Effetto Seta -lila selvatico nr 33

CO00120007_collistar-ombretto-effetto-seta-33-lilla-selvatico

productbeschrijving:

Collistar Silk Effect Eyeshadow Ombretto Effetto Set – satijn oogschaduw. De fijne formule is gemakkelijk aan te brengen en geeft een langdurig effect. Het bevat hyaluronzuur, voedingswaarde vitamine E en UV-filters.

Licht en luchtig als een dun laagje zijde op uw huid, bedekt de oogleden met verleidelijke reflecties en houdt ze zacht en glad. Bevat hyaluronzuur, vitamine E en UV-filters, zorgt voor een glanzende, beschermende en longlasting make-up. Is verkrijgbaar in een rijk gamma van iriserende en satijnglanzende kleuren.

 

Ombretto Effetto Seta nr 65 Acciaio

 

Productbeschrijving

Licht en luchtig als een dun laagje zijde op uw huid, bedekt de oogleden met verleidelijke reflecties en houdt ze zacht en glad. Bevat hyaluronzuur, vitamine E en UV-filters, zorgt voor een glanzende, beschermende en longlasting make-up. 

Is verkrijgbaar in een rijk gamma van iriserende en satijn glanzende kleuren.

 

Deze zijn direct te krijgen bij de douglas alleen de prijs is niet erg goedkoop;

Ombretto Doppio Effetto wet & dry nr 16 Violet Patchwork

9200000041371173

Double Effect Eyeshadow Wet & Dry is een speciale “gebakken” oogschaduw die op twee manieren gebruikt kan worden. Deze oogschaduw van Collistar is aan te brengen met droog kwastje voor een glanzend en transparant effect of met een vochtig kwastje voor meer glanseffect en een dekkende, longlasting make-up. 

18155

Je hebt ook deze kleurtjes:

 

 

Deze kosten bij de douglas nog best aardig wat namelijk 19.37

Heb ze nu voor een super leuke prijs gezien op deze website:

https://www.parfumcenter.nl/collistar-double-effect-eye-shadow-wet-dry-nr-23-gold-white.html

Hebook nog wel een site gevonden alleen een buitenlandse, daar zijn ze rond de 11 euro, dit is de link,

https://www.romagnolaprofumi.com/trucco/collistar-ombretto-doppio-effetto-wetdry-n.-18-bronzo-patchwork?from=corr

geen idee hoeveel verzendkosten je dan moet betalen.


deze 3 make-up product zijn op basis van poeders met hoge parelglans en bevat hyaluronzuur, vitamine E en UV-filters voor een effectieve hydraterende en anti-age werking.

12139781_11

De doosjes zijn in Italië gemaakt en de oogschaduw doosjes hebben een prachtige goud achtige look in combinatie met doorzichtig. Een luxe uitstraling met een spiegeltje binnenin.Ik vind de verpakking al zo mooi en de kleuren oogschaduw zijn echt sparkle sparkle ik werd er meteen heel erg blij van.

collistar-giardini-italiani-trucco-pe-2017-1000-2

 

Ben zelfs de dag erna weer heen gegaan om toch ook nog collistar blusher-oogschaduw en highlighter in 1 te halen strobing look . En nog een bronze. Daar komt ook nog een blog over.

Wat vinden jullie van deze kleurtjes? Mooie glans en glinstering zit er in deze oogschaduw he. Ik vind ze erg mooi en ben er blij mee.

Liefs Willemien

12140024_3

p,s je hebt ook nog iets anders leuks namelijk deze:

Collistar Twist is waar het allemaal om ‘draait’

collistar_109_florence
Collistar Twist Ultra Shiny Eyeshadow is een poederoogschaduw en crème in één en voelt super zacht op de huid. De oogschaduwstick is makkelijk in gebruik, geeft een mooie parelachtige glans en houdt lang op de huid. Deze oogschaduw verzacht en verzorgt de huid door bolvormige siliconendeeltjes en ultra lichte oliën die de huid beschermen tegen uitdroging en bevat geen talk of parabenen. De handige sticks zijn verkrijgbaar in tien trendy tinten, zoals Quartz, Gold Choral, Bronze en Titanium, allemaal zorgen ze voor een zachte, natuurlijke en intense look.

collistar_twist_amethyst_104

ik heb deze in het lila en mint groen, enige wat ik wel jammer vind is dat het bij mijn tussen mijn oog rimpels op het oog een beetje slecht blijft zitten omdat het toch een soort van anders is als een oogschaduw is wat plakkeriger vind ik het minder fijn zitten daarom doe ik ze niet teveel op het oog maar meer erboven dan is het wel perfect.

Wat ook super mooi bij de oogschaduw matcht zijn de mooie oog potloden ik heb 1 met glitter paars en donker groen en aan de andere kant van het potlood zit een zacht iets waar je de oogschaduw mee kan uitsmeren. Deze staan goed bij de ” look”

 

Ook zag ik deze lipgloss nog, ik heb hem zelf niet maar wauw wat is die mooi zeg.

collistar_gloss_design_lipgloss_4_1

Collistar Gloss Design Lipgloss 4-orchid pearl 

Een onweerstaanbare lipgloss in een uitgekiend design. De revolutionaire formule zorgt voor onovertroffen glans en heeft een wetenschappelijk bewezen vullend effect met schitterende, vollere lippen als resultaat. De exclusieve applicator garandeert een juiste dosering en zorgt voor optimaal gebruikersgemak.

Wat vinden jullie van collistar? heb je ook iets van deze make-up?

Liefs Willemien (L)

 

 

7 gedachten over “Collistar Silk Effect  Ombretto Effetto seta zijdeachtige oogschaduw 

Voeg uw reactie toe

    1. Ja he was wel geloof ik een blog van afgelopen zomer maar geinig hè dikke mzzl met korting omdat die da weg ging.En het blijft lang goed en gaat niet hard heb alles nog ervan en zit nog aardig wat in 😄😄😄

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: