Een heerlijke Body Butter voor deze zomer SMOKY POPPY

on

Een heerlijke Body Butter voor deze zomer SMOKY POPPY.

15273301790362139884831

Dit is een body butter van de body shop heb hem vorig jaar een keer voor โ‚ฌ6 gekocht meestal zijn de grote potten van 200 ml wel duurder.

Het is een soort heerlijke verfrissende bloemen geur met een beetje een spicy ondertoon.

20180526_121553

Hij smeert heerlijk, ik vind een body butter veel fijner dan een lotion.

En je huid gaat er na gebruik van glanzen en ook wordt je huid er echt direct zachter van.

20180526_120501

Je ziet een lekkere dikke body butter en er zit meteen al een mooie glans in. Het is gewoon echt een genot voor je huid.

Deze smeert super fijn en voelt echt zacht aan op je huid.20180526_120528

Mijn benen zijn snel droog en helemaal na het scheren en door de zon. Dus dit is wel de perfecte butter.

Ik geef hem dan ook een dikke 9+ en een echte aanrader voor de zomer.

Een heerlijke frisse geur en je ruikt er helemaal lekker naar geen geurtje meer nodig.

Denk je ook dat je deze lekker zult vinden kwa geur en dikke smeer textuur.

Heb je deze ook al of welke andere body butters heb jij van de bodyshop.

Groetjes Willemien

 

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. anitahome schreef:

  Ik gebruik al jaren de Body butter van de Bodyshop, maar deze ken ik nog niet. Ik ben dol op de Aardbeien variant. Lekker zomers luchtje! xxx Anita

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Owh die๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“butter heb ik nog nooit gebruikt lijkt mij ook lekker zomers.Ga ik die eens proberen zag 30% korting op hun site.hihi maar ik hou mij in genoeg body spul.Lieve reactie dankjewel en nog een fijne dag X๐ŸŒž๐ŸŒžwat een hitte hรจ๐Ÿฆbinnen alles meteen dicht gedaan zoals de gordijnen en ramen en blijft hier rond de 23 graden buiten in de zon is de gevoeld temperatuur 30 graden ..pff๐Ÿ‰mijn hond ligt lekker voor de ventilator…ik zag dat je ook een lieve hond hebt.
   Mijn hond had echt heel lang niet gespuugd en vanmorgen helaas wel…denk wennen aan het weer.Was 17 graden maar vanmorgen dus daar kan het niet aan gelegen hebben.Kan jou hond goed tegen de warme gelukkig alleen vanmorgen maar 2 X overgegeven ..nu is hij lekker aan het slapen.fijne dag

   Like

   1. anitahome schreef:

    Mijn hond gaat zelfs in de zon liggen! maar ze wordt wel sloom van de warmte
    x Anita

    Like

    1. hotthingsforladies schreef:

     Owh echt hihi nou mijnes echt niet…pas als de zon weg is kan ik weer lekker wandelen en is het pas lekker voor hem..

     En in de ochtend heeeel vroeg lopen.
     Fijne avond ๐Ÿ˜‰

     Geliked door 1 persoon

 2. Mentje schreef:

  Weer een leuk blogje ๐Ÿ˜‰ Hij lijkt me heel lekker deze. Ik zal binnenkort eens de Bodyshop inlopen om te kijken wat ze op dit moment aanbieden! Dit blogje heeft me warm gemaakt ook een bodybuttertje te kopen. Degene (jasmijn) die ik had gekregen is op! Ik vind notengeuren altijd heel lekker maar bloemengeuren hou ik ook heel erg van ๐Ÿ˜Š Dus zeker de moeite waard snel eens te kijken. Ben benieuwd naar je goodiegiftpack trouwens!

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Ah lieve reactie.had deze ook in een mini variant voor in mijn tas hihi gebruikte hem als handcreme ook.Ik ruik de hele dag lekker komt zo” n lekker vleugje geur van mijn huid af.Vanmorgen opgedaan moet je nagaan.hihi er is vaak altijd 1 in de aanbieding helaas hebben we in Assen afscheid moeten nemen van de bodyshop .
   Leuk dat dit blogje je warm heeft gemaakt hihi

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s