i❤revolution Wauw wat een fan ben ik😍van dit make-up merk

IMG_20180523_200610_008.jpg

Als ik ergens fan van ben, dan is het wel het make-up merk  i❤revolution en in dit geval de oogschaduw paletten en de blush# highlight paletten.

Heb deze vorige week maandag geshopt bij kruidvat, de highlighter palette en heb er een blog over geschreven.

Ik had afgelopen zomer een oogschaduw palette en bronzing# blush palette van revolution. Hét beviel super dus nu heb ik ook een highlight palette en nog 2 Super mooie oogschaduw palettes en 2 lipsticks unicorn kleurtjes.

Inmiddels 3.

De lekkere opvallende kleurtjes met mooie glinstering i am lovin it…

20180523_124745

En ook die lipsticks met al die shimmers. Vooral de paars #roze # blauw achtige oogschaduws.

category-collections

Ik was sowieso helemaal ‘ in heaven’ van de te gekke displays van dit merk.

Wauw wauw hoe al die displays eruit zien en hoe alle testers mooi op volgorde liggen en wauw wauw die kleurtjes en verpakkingen echt prachtig zeg. Kruidvat Assen.

Ik had sowieso veel geluk want het was jaja 1+ 1 gratis daar wordt ik blij van want anders had ik het niet gedaan omdat ik het dan te duur vond.

Ik ga wat foto’s toevoegen hoe de display van kruidvat assen eruit ziet en ook ga ik vertellen wat ik van de make- up vind die ik had gekozen.

20180522_142314

 

20180522_142321

20180522_142325

En dan de onderkant dit was de bovenkant. Je snapt vast het ‘ in heaven’ gevoel.

20180522_142331

Gaaf hè, alles staat duidelijk aangegeven kwa wat het is. Mooi lettertype erbij ( ook leuk voor de mensen die van handletteren houden)

Prachtige foto’s van de producten op de display. je snapt ik was super lang aan het kijken : welke kies ik nou.?

Nou ik ben uiteindelijk gegaan voor de 2 lipsticks ( unicorn hearts) paars achtige met veel glinsters en de roze met veel glinsters)💄💄en 2 oogschaduw palettes op de 1e staat unicorn hearts en een mooi glanzend doosje waar je meerdere kleuren inziet.

Het andere doosje is glimmend blauw en er staat mairmaids op.

Leuke namen. Het enige vind ik dat kwa prijs het doosje van mij niet van een soort karton hoeft te zijn liever kunstof ofzo. Liet hem per ongeluk vallen &meteen een dikke deuk in de zijkant.

Dus de verpakking en uitstraling kwa karton vind ik ok,  als de prijs ook omlaag gaat.

Omdat het nu 1+1 gratis was hoor je mij niet klagen, maar als het niet zo was deze actie dan vind ik het wel aan de dure kant voor karton hihi.

Maar kwa kleuren en hoe lang het blijft zitten en proefdier vrij dan is het de prijs zeker wel waard. Maar persoonlijk had ik het karton vervangen voor kunstof materiaal. Dan kan je het langer goed houden en 2 het staat iets chiquer.

20180522_142347

De onderste oogschaduw paletten zijn in de vorm van een blok chocolade.

En die zijn niet van karton. En er staat heel leuk bij; i ❤ eyes. Daar heb ik nog niks van. Heb wel 1 blush in hart vorm. De 1a laatste foto van hier bovenin.

Nou nu even over de lipsticks ; redelijk mooie verpakking maar toch wel zijn sommige weer met karton achtige verpakking. die 2 die ik heb ook maar goed wel geinig gedaan en ook vind ik deze 2 kleuren eruit springen van al de andere kleuren. ( sommige andere kleuren b.v. de rood varianten zijn wel met een kunstof dop) en geen kartonnen laag erover.

De rood tinten ook super maar heb thuis al veel merken in rood kleur. Unicorn kleurtjes paars en roze en ik vond vooral de extra glinstering erin zo gaaf echt unicornkleuren.

Hier de foto’ s

20180523_124928

de paars achtige en rechts roze maar toch komen wel wat overeen. Zoals ik het zei unicorn achtig.

20180523_124828

Echt leuk ook die kleine sterretje op de lippenstift zelf💄20180522_221102

Je snapt wel waarom ik verlieft werd op deze lipsticks 💄wauww. P.s let niet op mijn vieze nagel…per ongeluk vanwege tuinieren in mijn moestuin haha

En deze kosten €4.49, maar ik had dus 1+1 gratis💄😍😍

En nu nog even over de 2 pallettes had het net al even in het begint genoemd mooie kleurtjes ook prachtige glinstering. Ik hou wel van lekker kleur gebruiken en ik vind iets opvallends wel mooi en zeker als een ander het niet snel doet. Lekker je eigen style hebben.

20180523_131338

Dit is de mairmade palette. Goud tinten #geel#blauw en groen achtig.

Alle kleurtjes van de oogschaduw palettes #unicorn en mairmade heb ik even op mijn huid gedaan voor de foto. Kun je mooi zien hoe mooi ze glanzen en hoe de kleurtjes eruit zien.

Dit is hieronder de unicorn palette. Vind deze de mooiste.

20180523_130247.jpg

Nou deze palettes kosten €7.99 en waren ook 1+1 gratis. Dik tevreden en had vandaag paars tinten op en wat blauw zie foto. Ben er vet blij mee.

IMG_20180523_200610_008

Dikke 8+ en wat vinden jullie ervan? Je hebt deze palette ook nog in het rood maar die tinten vind ik minder mooi.

Maar de lipsticks vind ik wel vet mooi en de lipgloss. DRAGON heet die palette en die lijn.Zo leuk bedacht en toffe kleuren.

i❤revolution deze collectie.

Ik vind het geweldig en vond het ook super leuk deze blog te schrijven.

Veel liefs Willemien❤😍 en tot de volgende blog.Leuk als je een reactie achterlaat❤

20180404_173601

P.s Dit zijn dus de andere lipstick varianten.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mentje schreef:

  Wat een leuke blog 💕 En mooie producten heb je gekocht. Die lipsticks zijn echt heel gaaf en dat unicorn palette is ook heel mooi! Zo jammer dat ze dit soort aanbiedingen niet hebben in Leiden 😢 Haha. Misschien moet ik beter zoeken en verschillende filialen gaan bezoeken ofzo.

  Mooie look heb je gemaakt van de unicorn palette! Ik ga kijken of ik hem na kan maken 😊 Laat ik je een foto zien 😉😇

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Wat een lieve reactie.En dAnkjewel ben ook wel een tijdje zoet geweest en in 2 delen bezig geweest met deze blog van er ook wel blij mee hoe hij is geworden.
   En volgends mij zijn actie bij elke kruidvat hetzelfde toch als het in Assen is afgeprijsd ook bij alle andere filialen lijkt mij…..

   Ik hou echt van dit merk revolution is sowieso een mooi merk en de make- up is super.fijne dag meid.En is goed kijk maar even met die kleurtjes👄❤😀💄😘🐝

   Geliked door 1 persoon

   1. Mentje schreef:

    Ik ben vandaag even naar een andere KRudivat geweest en ze hadden daar een kleine MUR display zonder aanbiedingen 😦 Geen 1 + 1 helaas. Ik heb dan ook niks gekocht. Wel een Catrice Lip Laquer Palette gescoord, komt nog een review van. Verder ook bij de Etos nog 2 zomer lipstickjes gehaald. Ik vind de kleuren van het MUR Unicorn palette heel mooi, maar goed omdat er dus geen aanbieding is in Leiden heb ik bij de boozyshop gister van City Color en LA Colors twee leuke paletjes gescoord met ongeveer dezelfde kleurtjes. Komt ook een review van op mijn blog. Ben benieuwd of de kwaliteit net zo goed is als die van MUR! X

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s