De mooiste essence lipsticks check het nu ; violet gift & purple pistol

Ik ga testen de ;Essence Ultra Last Instant colour.Nr 18. De 12 van de foto hieronder. Een super mooie lijn met vele kleurtjes lipsticks. Wauw wat zijn ze mooi.

Essence-Assortiment-Update-2017-Herfst46

De lipstick kost โ‚ฌ2,39 en is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren.
De lipstick belooft ultieme dekking te geven in รฉรฉn beweging en een lichtgewicht gevoel te geven zonder de lippen uit te drogen.
Door deze beschrijving ga ik ervan uit dat de lipstick geen hoge glans bevat maar een redelijk matte finish heeft.

20180328_122150

Zeker een hele toffe kleur. Het wordt meer een beetje paars-achtig en doet me ook een beetje denken aan unicorn kleur. De 1 e kleur op mijn hand is dusย Essence Ultra Last Instant colour.Nr 18.

20180328_123410
De lipstick is inderdaad mat qua finish maar geeft geen droog gevoel zoals het al zegt, ik heb daar persoonlijk al snel last van dus ik kan alvast zeggen dat het bij mij een mooie gladde finish geeft.
De lipstick geeft wel iets af en is na een paar uur wel toe aan wat bijwerking maar desalniettemin ben ik heel tevreden over de lietick en vind ik de kleur absoluut gorgeous!

 

Had hem laatst voor โ‚ฌ1 in de actie bak bij kruidvat.Ben er erg blij mee.

Essence Metal Schock lipsticks;

pizap.com14859788717611

De romige lipsticks laten de lippen glanzen met intensieve wow-kleuren met een metallic effect.

Ook had ik een andere paarse tint uitgezocht en dat is Essence metal Shock nr 05. Deze is met meer glans maar oogt ook een beetje apart maar wel echt bijzonder. Het is een keer wat anders. De 3 e van Lings. En de 1e had ik gescoord voor 1 euro.Essence-Assortiment-Update-2017-Herfst31

 

De Essence Metal Shock Lipsticks zijn verkrijgbaar in acht kleuren in totaal, waarvan ik dus de 1e en de 3e 05 de paarse had gekocht en voor โ‚ฌ1.

Check hoe uiteenlopend de kleurtjes zijn! En elk kleurtje heeft ook een naam die geรฏnspireerd is door metal muziek, zo origineel!

  • Essence Metal Shock Lipstick, โ‚ฌ2,99

Het โ€œdingโ€ van deze lipsticks is dat ze een metallic finish hebben, en dus hele fijne shimmers bevatten. Bij de ene kleur zie je dat al wat beter terug dan bij de andere, en de kleurkeuze is best speciaal. Kleur 2,3,4 en 5 zijn roze/paarse tinten en dan is er een blauwe kleur, een groene lipstick รฉn zelfs een gouden tint.

ingrediรซnten

de romige lipsticks laten de lippen glanzen met intensieve wow-kleuren met een metallic effect.

Iron maiden

Kleur 1 Super mooie kleur beetje bruin champagne kleur achtig.Deze kleur is eens wat anders en vind er een mooie glans inzitten.Deze vind ik echt top.

GUNS โ€˜N ROSE

Kleur 2, Guns โ€™n Rose, is een roze tint waarvan ik aan de bullet had verwacht dat hij wat lichter zou zijn.

De finish is echt metallic, en past eigenlijk wel echt mooi bij de kleur. Ik weet niet waarom, maar de kleur doet me echt denken aan een lintje van een cadeau verpakking.

ACE OF HEARTS

Kleur 3, Ace Of Hearts, is een wat donkerdere tint. Ik had hem wat meer rood en warm verwacht, maar op je lippen is hij eerder donkerroze, misschien zelfs wat berry. Wat foto’ s bekeken hoe deze eruit ziet op je lippen.

Ik vind de finish bij deze ook wel passen bij de kleur. Het is niet te opvallend, maar het geeft toch wat extra.

PINK METALLICA

Pink Metallica lijkt eigenlijk echt heel erg op Guns โ€™n Rose, met als enige verschil dat hij een mini tikje warmer is. Desalniettemin is deze Pink Metallica erg mooi van kleur, pigment en finish.

PURPLE PISTOL

Deze paarse Purple Pistol is toch al iets meer gewaagd dan de andere tinten. Ik draag heel graag dit soort donkere lipsticks, en de metallic finish maakt hem echt uniek. De dekking van de lipstick is echt okรฉ.

1522233240478-1929505340

STARGAZER

Deze vond ik er meteen al heel fascinerend uitzien. Stargazer is een hele koele, blauwe lipstick mรฉt een metallic finish โ€“ uiteraard. Ziet bijna grijs uit, en hij dekt best mooi en egaal.

Zou zo” n kleur nooit gewoon dragen misschien met carnaval haha. Deze is echt niet heel draagbaar, maar hij is wel heel cool.

VENOM

Venom is groen en een aparte kleur. Ik vind dat de groene kleur verbazingwekkend goed past bij mijn bruine ogen. Maar zal echt voor een feestje zijn of carnaval. Ga echt niet met zo” n kleur de straat op.

TOXICITY

Ik vind dat deze gouden lipstick ook echt wel iets heeft. Hij is echt speciaal, maar bij de juiste look vind ik dat hij zeker kan. Ik vind dat ook deze gouden lipstick mooi bij bruine ogen past.

CONCLUSIE

Ik dacht echt dat ik ze vreselijk lelijk zou vinden, deze Essence Metal Shock Lipsticks. Ik was helemaal voorbereid op een ouderwetse โ€œfrostโ€ finish met grove shimmers, maar uiteindelijk vind ik ze echt nog mooi. De kleur waar ik het meest van onder de indruk zijn De roze varianten De bruine en paarse. De roze varianten vind ik mega mooi. En Over het algemeen vind ik de kleurtjes allemaal heel mooi, maar om te dragen zou ik groen en blauw niet snel dragen .

Ik geef de Essence Metal Shock Lipsticks eenย 8/10, vooral omdat ze me zo verrast hebben!

20180328_132546

Wat vind jij van Deze kleurtjes of heb je ze toevallig ook?

Liefs Willemien๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„

 

7 gedachten over “De mooiste essence lipsticks check het nu ; violet gift & purple pistol

Voeg uw reactie toe

  1. Prachtige kleurtjes! ๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’™ Begrijpelijk dat je niet snel voor groen en blauw kiest… roze, paars en bruin zijn toch wat gangbaardere kleuren. Ik ben ook toe aan nieuwe lipsticks. Ga snel eens kijken naar deze bij de Kruidvat! Leuke blogje en goede review! X

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: