Trendy lente- zomer schoentjes๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ

Hoi allemaal.

Wie van de dames is nou geen schoenen liefhebber. Vast velen van ons hier๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ

Maar waarom hebben wij toch zoveel schoenen? Ik denk ook vanwege je snel weer iets anders wil en dan kijk je niet naar wat je nog hebt. En gevoelig zijn voor koopjes, dus ja als je letterlijk schoenen ziet voor โ‚ฌ10 of โ‚ฌ25 ofzo.

Of het kan zelfs voor โ‚ฌ5 dat heb ik wel eens gehad. Een soort nep all stars mooi blauw bij de aldi maar die zaten lekker en zijn mooi en zijn nog steeds goed.

Hier heb ik een aantal super trendy schoenen gevonden en op een rijtje gezet, om je een beetje te helpen om leuke nieuwe lente schoenen te scoren.

Dit is een beetje de nieuwste mode wat nieuw binnen is.

Tamaris schoenen en Van Haren heb ik gekozen Tamaris voor de mensen die wat meer te besteden hebben maar Van Haren voor de dames die wat meer op hun geld moeten letten.

Dit zijn lekkere instappers makkelijk met een panty klusje of van die lage sokjes. Bij Tamaris.De 1e vind ik wel leuk. En de 3 e en de 4e.

 

 

 

 

screenshot_2018-03-25-22-16-50.png

Ze zijn echt leuk Lente Style;-)Deze hier beneden vind ik echt gaaf; vind jij deze ook wel leuk. Je moet er natuurlijk wel iets bij aantrekken wat geen drukke print heeft dus of gewoon 1 kleur ; zwart of grijs is spijker. Of een truitje in een kleur van de schoen; paars, geel,roze of blauw en dan een spijkerbroek of zwarte of grijze broek erbij dat kan ook erg leuk staan.

 

001-17-23616-20-114_01

 

Of als je van hakken houdt kun je uit 1 van deze kiezen. Zelf vind ik ze veel te duur ben meer van de aanbiedingen. Maar dit is ook meer om een idee te geven. Je kan zulke soort schoenen wel goedkoper vinden bij Van Haren. ( zie straks beneden de andere schoenen)

Ik vind ze alle 4 wel mooi.Screenshot_2018-03-25-22-17-54

Deze hieronder zijn wel afgeprijsd bij Tamaris en die zijn voor de dames die van iets anders houden ….dit zijn geen gewone standaard schoenen. Je kan het mooi vinden of 3 x niks.

Screenshot_2018-03-25-22-23-20

En deze hieronder die 1e vind ik echt walgelijk haha de laatste 2 gaan wel en de 3e wel een gek apart kleurtje. Dit waren de Tamaris en nu ga ik na deze Van Haren showen.

Screenshot_2018-03-25-22-25-22

 

Van Haren vind ik wel een relaxte winkel als je iets nieuws zoekt maar niet teveel geld uit wil geven.

Deze schoenen zijn trendy en niet duur. Ik heb ze even op een rijtje gezet.

Ik vind ze allemaal wel mooi. Maar vooral 2, 3 en 5 hier beneden.

Screenshot_2018-03-25-22-44-09

Gaaf he dat satijnen achtige stofje heel cute. En die met die grote bloem ook erg leuk. Is eens iets anders.

Nou deze beneden zijn toch leuk nou niet allemaal 1 vind ik niks maar verder vind ik ze allemaal geweldig:-)

De zacht blauwe en roze.ย En de zacht blauwe met bloemetjes zo sweet. Die ga ik zeker nog kopen.

Welke vind jij mooi?Schattig die veters van 2 tot 4 en dat lintje๐ŸŽ€

Screenshot_2018-03-25-22-44-23

En nu de merk sneakers. Deze zijn echt zo mooi en hip. Ik houdt persoonlijk erg van merk sneakers niet meteen voor het merk, maar van een merk weet je dat ze langer mooi blijven en dat het geen nep leer is. Merk schoenen zijn soms wel gewoon net iets stylevoller. Niet altijd hoor. Ik heb bijvoorbeeld zacht blauwe puma sneakers vorig jaar zomer bij bristol waren โ‚ฌ40 maar nieuw nog rond de โ‚ฌ60.70 euro. Dus vond ze super. ijs blauw kan je ook wel zeggen.ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  Heb ook le coq sportief grijze met beetje mint groen. En ook leuke witte van Van Haren met een beetje een wat dikkere zool. En spijker stof sneakers van cars zijn ook 1 van mijn favorites. Zal een x een foto maken van mijn trendy sneakers.

Ik vind alle 3 roze sneakers hieronder gaaf en als ik alle geld van de wereld had.Direct kocht ik ze haha.

screenshot_2018-03-25-22-46-25.png

 

Wat vind jij van al deze sneakers en de pumps …eigenlijk van alles wat ik hier heb gedeeld. Ik heb vooral sneakers gedeeld omdat ik die heerlijk vind zitten en ik ben echt fan. Welke zou jij kopen en waarom en wat is jou smaak? Heb je ook een hele schoenen verzameling?

Ik heb echt veel schoenen maar ben wel echt al lang opgehouden met nieuwe schoenen kopen. Eerst maar eens dragen wat ik nog allemaal heb aan leuke schoenen.

Groetjes en liefs Willemien๐ŸŒผ๐Ÿฏ๐ŸŒท๐ŸŒป๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜fijne dag. Leuk als je een reactie achter laat op deze schoenen blog๐Ÿ˜

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wat een leuke schoenen!

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Jaj vind je het wat welke vind je het mooiste voor jezelf welke kleur style…….thanks voor je reactie ;}

   Geliked door 1 persoon

   1. Geef mij maar de taupe kleurige, past bij alles ๐Ÿ˜Š ik ben eerder aan de klassieke kant ๐Ÿ˜›

    Like

    1. hotthingsforladies schreef:

     Nou die zijn zeker mooi en klassiek is niks mis mee…ik heb meerdere stylen en kan ook wel eens de klassieke look hebben hoor colbertje en nette broek met mooie pumps eronder of laarsjes;-) snap je keuze

     Geliked door 1 persoon

 2. Mentje schreef:

  Zitten leuke schoenen tussen! Origineel blogje!

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Thanks moppie…ik dacht ik bedenk maar even iets en lekker op dreef met tekst en typen hihi chillse nog X๐ŸŽ€๐ŸŒท๐Ÿ˜˜๐ŸŒผ

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s