Een eau de toilette met een heerlijke geur en luxe uitstraling en dat allemaal voor โ‚ฌ1,59

Een eau de toilette met een heerlijke geur en luxe uitstraling en dat allemaal voor โ‚ฌ1,59. Dat geloof je toch niet? En toch is het zo.

20180308_122817

Bij de action kocht ik laatst de heerlijke eau de toilette van figenzi. Figenzi is een onderdeel van max brands en wordt verkocht bij de action. Van het merk figenzi zijn meerder parfums te koop. Ik heb gekozen voor de lifelong romance en you’ re mine heb de andere 2 ook gehad maar die heb ik al een x weg gegeven.Roze en groene uitgave.

Deze parfum is zoet maar ook fris.ย  ย  ย  ย De geur deed mij denken aanย be delicious van DKNY, maar toch iets kruidiger. Wat de naam als zegt is deze eau de toilette inderdaad best romantische. Als ik de geur ruik en denk aan een romantisch avondje uit dan kan ik mij daar best in vinden. De geur is goedkoop en daar kan je bijna niet van verwachten dat deze nog goed ruikt na 12uur. Een voordeel is, deze parfum is zo goedkoop je kan dus wat extra sprayen.

De flacon is vrij simpel en toch vind ik persoonlijk dat het toch luxe uitstraalt. Ik ben van mening less is more. De verpakking daarin tegen is heel mooi en luxe. Op de verpakking vind je een fleurig bloemen motief.

1520509144172-1937609222

Mijn mening: ik ben erg tevreden met deze eau de toilette en het is echt een goedkoopje. Als deze 2 euro duurder was geweest, dan had deze nog zijn geld waard geweest.

Hebben jullie ook parfums van deze reeks? of hebben jullie deze ook al geprobeerd. Of 1 van deze lijn. Laat je het me weten in een reactie.

Liefs,

Willemien1520508737038-2021327587

4 gedachten over “Een eau de toilette met een heerlijke geur en luxe uitstraling en dat allemaal voor โ‚ฌ1,59

Voeg uw reactie toe

  1. Haha ja als ze er zijn ze zijn allemaal vet lekker ..doe ze gewoon alle 4 hahaha shop boefjes zijn we hahaha๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿloveya fijne dag moppie..ga jij vandaag nieuwe blog maken nog

   Like

   1. Blijven ze ook lang lekker ruiken? Dat vind ik wel belangrijk. Ik ga vandaag denk ik niet bloggen… nornaal gesproken zou ik vandaag ergens de serie 999 vragen aan jezelf doen maar daar ben ik mee gestopt. De vragen waren veel te persoonlijk… jij ook een fijne dag vandaag. Chillse! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

    Like

    1. Kan ik me voorstellen dan wordt het te persoonlijk hรจ…Zag het boek van de week al bij Bruna zag ook andere leuke die minder persoonlijk is zal eens foto maken…die geur blijft hele dag hangen hele goede joh…zeker aanrader ..fijne middag laiverd. En chillse๐ŸŒž๐Ÿ’Ÿโ˜•๐Ÿ’„๐Ÿ’…๐Ÿ’ƒ๐Ÿ‘ฏfijn weekend alvast๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„

     Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: