SKINSCIENCE van Kruidvat: innovatieve en hoogwaardige ingrediënten

👐20180301_094952.jpg

Kruidvat Skin Science  biedt professionele huidverzorging producten op basis van innovatieve en hoogwaardige ingrediënten. De producten zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met medische wetenschappers, onafhankelijke getest en bewezen effectief.

Onafhankelijk getest en bewezen resultaten na 4 weken.

 • vermindert rimpels
 • verbetert de elasticiteit van de huid
 • bevordert een egale, gladde huid tot

Kruidvat skin Science producten zijn zorgvuldig samengesteld uit de beste ingrediënten om de perfecte dagelijkse huidverzorging te bieden. Om de huid van binnenuit te verjongen wordt het huid eigen vernieuwingsproces verbeterd door een uniek complex, bestaande uit onder andere de volgende hoogwaardige ingrediënten.

 • Mimox X voorkomt schade aan de huidcellen en simuleert de synthese van hyaluronzuur, dat zorgt voor een goede vochtbalans.
 • De çel-naar-cel communicator heeft als unieke eigenschap de natuurlijke celactiviteit in de diepere huidlagen te stimuleren. Deze bevordert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert de veerkracht en stevigheid van de huid.
 • Het anti oxidant complex beschermt krachtig tegen celbeschadiging door vrije radicalen.
 • Het resultaat een natuurlijk stralende, egale en jeugdig ogende huid.

 

kruidvat-skin-science-3

Kruidvat Skin Science

Een antirimpelcrème die rimpels binnen 4 weken tot wel 35% vermindert voor maar 4,99 euro? Aangezien alle producten uit de nieuwe anti-aginglijn van Kruidvat klinisch zijn getest, durft de winkelketen het met SkinScience hardop te roepen.

Belangrijk is wel dat je last hebt van beginnende lijntjes en rimpels. Zo is Kruidvat Skin Science bestemd voor de leeftijdsgroep van 35 tot 55 jaar. Om deze nieuwe lijn ook tegen Kruidvatprijzen aan te kunnen bieden, is de winkelketen niet alleen heel kritisch geweest tijdens de gehele totstandkoming van de producten, maar bijvoorbeeld ook bij het ontwerpen van de verpakking. En het Kruidvat kiest bewust voor minder promoties en geen dure marketingcampagnes om zo toch een betaalbare prijs te kunnen bieden.

skinscienceDe Kruidvat SkinScience-lijn bestaat uit vijf producten:

 • – Wrinkle Correcting Day Cream,
 • – Cell Renewal Night Cream,
 • – Beautyfiying Elixer,
 • – Firming Eyegel,
 • – Gentle Cleansing Oil.

Nieuwe technieken

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om beginnende rimpels tegen te gaan en tegelijkertijd ook de huid in conditie te houden. Daarnaast is SkinScience gericht op verzorging vanbinnen uit en om de natuurlijke processen in de huid te activeren. Hierdoor blijft de huid niet alleen langer mooi, maar ook langer jong.

Ondanks dat iedere crème zijn eigen specialiteit heeft, hebben alle producten uit deze lijn één ding gemeen: MinoxCel-to-Cel communicator en een antioxidant complex.

kruidvat-skin-science

Minox

Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt, waardoor de huid zacht en soepel blijft. Hyaluronzuur is van nature in de huid aanwezig, maar naarmate je ouder wordt nemen processen van hyaluronzuur af. Daarom is het van groot belang dat je je huid een handje helpt door dit superingrediënt te smeren. Minox stimuleert de synthese van hyaluronzuur en zorgt er op die manier voor dat je huid stevig blijft.

Cel-to-cel communicator

Naast Minox is een uniek bestanddeel de cel-to-cel communicator die van oorsprong uit een krokosbol komt. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke celactiviteit in de diepere huidlaag wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om groeifactoren te maken, die geven signalen naar de diepere huidlagen, waar collageen en elastine aangemaakt worden. Doordat de ingrediënten een diepere werking op de huidlagen hebben, zijn ze zeer effectief.

ingrediente-skin-science

Antioxidant-complex

Antioxidanten zorgen er o.a. voor dat je huid wordt beschermd tegen celbeschadiging die kan optreden door vrije radicalen. Dit voorkomt dus nieuwe rimpels en huidveroudering.

kruidvat-skin-science

Wrinkle Correcting Day Cream en Cell Renewal Night Cream

Een rimpelcorrigerende dagcrème en celvernieuwende nachtcrème? Volgens de klinische test belooft de dagcrème dat tot 35% van je rimpels binnen 4 weken verminderd is en zorgt hij ook nog eens 24 uur lang voor een hydraterende werking. Daarnaast bevat de dagcrème een SPF 15 en beschermt daardoor enigszins (niet genoeg!) tegen de huidveroudering door de zon.

De nachtcrème zorgt er in de nacht voor dat je cellen worden vernieuwd. Sheabutter en Abessijnse olie zorgen voor een versoepeling van de huid, waardoor je de dag weer stralend kan beginnen. Beide zijn licht vettig, maar trekken wel snel in.

De dag- en nachtcrème zijn voor €4,99 te koop.

kruidvat-skin-science-2

Firming Eye Gel

Een ooggel die belooft dat je er minder oud en vermoeid uitziet als je hem vier weken lang gebruikt. Naast de unieke bestanddelen bevat deze Firming Eye Gel ook het Kudzu-extract, dat stress doet verminderen. Deze ooggel geeft je direct een kalmerend gevoel onder je ogen. Belangrijk is dat je niet meteen ladingen ooggel onder je ogen smeert, want als je te veel gebruikt, gaat hij rullen. Wat vind ik van deze ooggel:

Heel prettige ooggel. Het voelt meteen verkoelend en ik merk ik dat dit mijn wallen iets vermindert na het ontwaken. Heb vooral dat het dan erg paars is boven mijn oog hier wil ik ook nog een x iets voor hebben.

De Firming Eye Gel is voor €4,99 te koop.

Beautifying Elixer

Wil je je huid een extra boost geven? Ga dan voor deze betaalbare Beautyfiying Elixer, die helpt de huidstructuur te verbeteren en direct voor een stralende huid zorgt. Het resultaat op lange termijn zorgt ook voor het antirimpeleffect. Het is wel duidelijk dat Kruidvat heeft bezuinigd op parfum, zo is de geur van zowel de Beautyfiying Elixer, maar ook van de Firming Eyegel niet de sterkste kant.

De Beautifying Elixer is voor €4,99 te koop.  

kruidvat-cleansing-oil

Gentle Cleansing Oil

De Gentle Cleansing Oil is een gezichts- en oogreiniging die niet alleen make-up verwijdert, maar ook overtollig talg en uv-filters. Bij het schoonmaken van het gezicht, voel je direct de oliën, jojoba- en druivenpitolie, die in de reiniger verwerkt zit. De reiniger maakt snel schoon, ruikt lekker en je huid voelt na het reinigen niet droog aan.

Deze Gentle Cleansing Oil is voor €2,99 te koop.

Kruidvat SkinScience

Ben je op zoek naar een budgetproof anti-aginglijn? En vind je het belangrijk dat de producten weinig parfum bevatten? Dan kun je de hele lijn van Kruidvat SkinScience voor €22,95 aanschaffen.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mentje schreef:

  Leuk blogje weer. Ik had de producten al gezien op de website van de KRuidvat. Was zeer geinteresseerd maar heb nu gezichts verzorgingsproducten van Kruidvat originals. Misschien wanneer deze op zijn ik eens voor de anti-aging lijn ga! Leuke gedaan weer meis! XX

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Ahh lieve reactie ja 😉 heb ook een huis olie voor gezicht van kruidvat merk en die is erg lekker en je huid wordt er zacht van..enige aan deze producten de geur is niet zo heerlijk als van een duurder merk maar het stinkt niet hoor haha.fijne dag nog en lief dat je even reageert xxx ga jou blog ook even lezen🐞🐝🌷😍😍😍

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s