Pandora essence armbanden, laat zien waar je voor staat.

07_Essence_Links_475x260px

06_Essence_Links_475x260px

LAAT ZIEN WAAR JE VOOR STAAT

Ik heb vorig jaar voor mijn verjaardag een super mooie armband voor mijn verjaardag gekregen van mijn vriend, er was toen een leuke actie op de pandora site.                      Veel armbanden en charms waren afgeprijsd. En dan kan het nog wel uit.

Ik had gekozen voor de zilveren bangle met een sterretje op het knopje waar je de armband mee sluit en aan de andere kant van het bolletje staat pandora. Het sterretje is leuk versiert met glinsterende steentjes. Hier onder zie je als eerst de armband die ik heb.

 

De PANDORA ESSENCE collectie bestaat uit slanke armbanden, bangles en meerdere colliers. Daarnaast is er een serie verfijnde hand-finished charms in verschillende metalen, zoals sterling zilver en 14K goud, en stenen die symbool staan voor persoonlijke waarden. Je kunt de charms moeiteloos om de armbanden en colliers uit de ESSENCE collectie schuiven, en ze blijven op hun plek zitten dankzij een innovatief ontwerp (waarvoor patent is aangevraagd) met een flexibele silicone grip die in de kern van iedere charm is aangebracht.

 

ESSENCE ZILVEREN BANGLE

Deze gladde en elegante PANDORA ESSENCE bangle is een aanwinst voor je sieradencollectie. Het gladde design is tijdloos maar geeft tevens ook een trendy look in combinatie met meerdere armbanden. Ontdek alle ESSENCE charms op de website van pandora

55 euro pandora essence bangle

 

ESSENCE STERLING ZILVEREN ARMBAND

Let op: De ESSENCE collectie is niet te combineren met de MOMENTS collectie.

De ESSENCE collectie armband is verfijnd en gemaakt van Sterling zilver. Benadruk je persoonlijkheid door de charms te verzamelen die uitdrukking geven aan je persoonlijke waardes. Let op: alleen de bedels uit de ESSENCE collectie passen aan deze armband. Armbanden uit de ESSENCE Collectie kunnen niet gecombineerd worden met bedels uit andere collecties omdat deze armbanden verfijnder zijn.

pandora-essence-armband verfijnd en sterlig zilver

ESSENCE Zilveren Armband met Bolletjes

Let op: De ESSENCE collectie is niet te combineren met de MOMENTS collectie.

Deze elegante PANDORA ESSENCE bolletjes bangle is een aanwinst voor je sieradencollectie. Het geribbelde design is tijdloos maar geeft tevens ook een trendy look in combinatie met meerdere armbanden. Ontdek alle ESSENCE charms op de website van PANDORA

pandora-essence-armband bolletjes bangle

ESSENCE ZILVER MET GOUDEN ARMBAND

Let op: De ESSENCE collectie is niet te combineren met de MOMENTS collectie.
Nieuw in onze PANDORA STORE is deze tweekleurige, verfijnde armband uit de PANDORA ESSENCE COLLECTION: sterling zilver met 14-karaats gouden signatuursluiting. Of je nu voor goud of zilver gaat, deze armband past overal bij. Tip: combineer de armband met de leren of textiele armbanden voor een trendy look.

pandora-essence-armband- sterling zilver met 14 karaats gouden signatuursluiting 349

De klassieke Essence Armband is er nu ook in PANDORA Rose! De armband dient als basisstuk en kan naar wens opgevuld worden met charms die betekenisvolle herinneringen symboliseren.

Bestel De armband online in de officiële PANDORA eSTORE! – See more at: http://estore-nl.pandora.net/nl_NL/essence/armbanden/essence–pandora-rose-armband/586000.html?cgid=essence-bracelet&src=categorySearch#src=categorySearch&postion=top&start=4&cgid=essence-bracelet

586000_RGB

 

Hier een link van de essence armbanden: 

http://estore-nl.pandora.net/nl_NL/essence/armbanden/?src=categorySearch&postion=top

Hier een link van aanbiedingen van charms van de essence collectie:

http://estore-nl.pandora.net/nl_NL/essence/charms/?src=categorySearch&postion=top

 

Let op: De ESSENCE collectie is niet te combineren met de MOMENTS collectie

Hier een paar voorbeelden van bedels die je aan de armbanden kan doen. 

 

Voor nog meer armbanden bekijk de gehele collectie op 

http://estore-nl.pandora.net/nl_NL/essence/armbanden/?src=categorySearch&postion=top&sz=8

Wat vinden jullie van deze armbanden en de charms?

Veel shop plezier, of heb je er al 1? Het lijkt me leuk om te zien welke jij al hebt of welke je het mooiste vind.

Liefs Willemien

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ohw Goshhh zo mooi! Ik zag twee meiden on Youtube ze ook gebruiken als vriendschapsarmbanden elk jaar kopen ze dan een hangertje erbij ik vond dat zo´n leuk idee! Echt een nice gift je vriend heeft echt a great choice!

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Thankyou…jaa dat is ook een super leuk idee….ja ik krijg vaak van mijn vriend bij een speciale gebeurtenis een bedel erg leuk en mooi als herrindering 😉

   Like

 2. hotthingsforladies schreef:

  Owh ja die ken ik wel maar ik heb hele smalle polsen dus bij mij is het dan vaak een beetje te als ik zulke banden draag of ze zijn te groot hihi maar die zijn ook super gaaf…en je hebt ze geloof ik ook wel met een smaller bandje…maar ik was even 2 X wakker en gegeven moment ook enorm warm en niet zo fit dus toen nog op de bank verder geslapen nu voel ik me weer beetje chill haha meestal slaap ik niet de nacht voor oud en nieuw nu geen last van hahaha fjuuw mag wel x..al moet ik erbij zeggen vorig jaar allerlei drama rondom scheiding van mijn zus dus was echt een bad oudjaars dag pff

  Like

 3. Mentje schreef:

  Leuke post! Ik ga zeker eens kijken op de links die je hebt gegeven. Lijkt me wel leuk mijn pandora armband eens te versieren! Heb jij toevallig ook zo’n Noosa armband? Daar heb ik er ook nog 1 van liggen. Erg leuk vind ik ze!

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Noosa ken ik niet wat is dat voor armband…thx voor je reactie…dus jij hebt ook een pandoara armband..welke dan wens je alvast gezond en gelukkig 2018.beetje goed uit gerust en geslapen vannacht? Wat een wind en regen niks aan…maar nu x geen must hahaha xxxxx

   Geliked door 1 persoon

   1. Mentje schreef:

    Toevallig heb ik slecht geslapen… helaas, hoop dat ik het red tot 12 uur wakker te zijn vandaag. Maar komt goed, anders doe ik een dutje van een uurtje en word ik weer wakker. Noosa arm armbanden zijn leren armbanden waar je losse buttons in alle soorten en maten op kunt klikken. Heel leuk! Jij beetje goed geslapen? Xxx

    Like

 4. hotthingsforladies schreef:

  Hay Laurien, ja mooi he. Je hebt er nog veel meer je hebt ook nog andere series dit waren de essence serie maar je hebt ook the moments. En ik zag dat nu ook deze maand alle charms een leuk prijsje hebben. Ik heb vorig jaar de bangle van mijn vriend gekregen met een vlinder charm en ben er nog steeds blij mee. Ik vraag voor mijn verjaardag in januari weer nieuwe charms..hihih

  Like

 5. Wat een mooie collectie!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s