Mega actie beauty- adventskalender op GROUPON🌲🎉

c700x420 (5)

Hey allemaal

Ik vind beauty-advent kalenders echt mega leuk. Maar het is wel wat laat, aangezien het al 18 december is.

Maar aangezien de meeste zich niet in kunnen houden, je kan er natuurlijk alsnog 1 kopen en ze zijn nu vaak afgeprijsd en aangezien je vaak niet kan wachten alle vakjes open te maken, dan kan je best nog 1 kopen al is het al 18 december hehe.

Heb al wat leuke blogs voorbij zien komen waardoor ik dacht, het heeft weinig zin als ik er 1 post. Maar het gaat mij erom;  ik zet er niet een aantal op een rijtje van allerlei websites, wat de meeste doen want die zijn gewoon vaak zo duur. ( Vind ze mega leuk en super leuke blogs hoor, daar niet van) Maar als ik er 1 zou kopen dan vind ik het voor mij niet betaalbaar boven de 30 euro! Ik heb een betaalbare opgezocht!

Maar ik denk ; gewoon al leuk even een goedkope te zoeken. Ik denk niet dat ik hem ga kopen, ik denk van niet. Ik heb al zoveel make-up dat ik me mooi in ga houden. Maar ik kan het als kerst cadeau vragen want mijn vriend en ik vieren kerst en kopen voor elkaar wat leuks.

Ik was zo slim om via groupon naar een leuke deal te kijken want daar vind je echt leuke koopjes.

Ze hebben er niet veel. Maar die ze  hebben zijn erg leuk. Heb er 1 voor jullie opgezocht die ik persoonlijk erg leuk vind, ziet er trendy uit en je kan meteen zien welke make-up erbij zit.

Deze kost normaal 79.90 en nu 31.99 Hier meteen de juiste link!                ( enige nadeel is, je kan wat langer moeten wachten voordat hij binnen is) dat is ook de reden dat ze vaak leuke group deals kunnen maken,.

https://www.groupon.nl/deals/xx-4610557

c700x420 (4)

Dat zijn nog eens andere prijzen dan deze beauty- adventkalenders hier beneden:

195 euro van charlotte Tilbury en Babor 70 euro en Jo Malone 360 euro en  Sleek 79.96 dan is dit gewoon toch chill!! Shopze en wat vind jij van deze beaty advent kalender? Liefs Willemien

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. lamourjolieblog schreef:

  Zalig die korting erop!

  Like

  1. hotthingsforladies schreef:

   Jahh.Hè;-)ga je iets bestellen via Geluk in..genoeg leuks daar..als je eenmaal alles checkt stop je gewoon niet meer zoveel leuke beauty stuff hihi

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s