Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette | Review

Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette Review

Toen ik laatst in de drogist dit palette van Catrice zag liggen kon ik het weer niet laten, het moest mee. Het nieuwe palette van Catrice, The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette is opnieuw helemaal afgestemd op de laatste trends. Chrome kleuren vind ik zelf niet al te makkelijk om te dragen maar ik blijf een ekster en alles wat glimt moet mee. Ik was al fan van de budgetproof paletten van Catrice maar of het met deze zo blijft? Kijk snel verder.

Tot nu toe ben ik namelijk altijd tevreden over de paletten van Catrice en laaiend enthousiast over de prijs. Voor maar 4,99 heb je namelijk 9 prima gepigmenteerde kleurtjes, hoe leuk is dat?! Tijd om deze Chrome editie eens van dichtbij te bekijken.

Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

Het palette bevat dus in totaal 9 verschillende Chrome kleurtjes die heel mooi bij elkaar passen. Op het eerste gezicht lijken sommige kleuren heel erg op elkaar maar bij het swatchen zie je toch duidelijk verschil en is het best verassend. Zo is de een toch iets koeler dan dat hij eruit en zitten er kleurtjes bij die echt metallic zijn en andere weer wat meer holografisch. Loving it!

20171129_130724

Ik heb de foto’s met mijn telefoon gemaakt. Hierdoor zie je misschien niet zo goed hoe mooi de kleuren in het echt zijn en dat er daadwerkelijk wel verschil in de kleuren zit.

De poeders zijn opnieuw echt goed gepigmenteerd. Het leuke aan dit palette vind ik dat er zoveel kleurtjes zijn en je kan ze behalve als oogschaduw ook heel goed gebruiken als highlighter. Opnieuw ben ik weer heel erg tevreden over dit palette van Catrice en is het een fijne budgetproof aanwinst voor iedere oogschaduw collectie als je het mij vraagt.

En zijn jullie nu ook enthousiast over dit palette? Hij is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor maar 4,99 dus sla je slag!

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette | Review

Voeg uw reactie toe

 1. Mama jane from not to hot heet het…zo leuk…speciaal opgezocht hihi wist niet uit mijn hoofd elke donderdag meid op tlc geloof wel pas 22.30…je kan op Facebook ook volgen…

  Netflix ook heerlijk…zou er vaker tijd voor vrij moeten maken..hoe is nu met jou zit jij al wat beter in je vel..dikke knuf fijne avond meid.Zal proberen wat energie bij elkaar te rapen om blog te schrijven soms gewoon te moe geestelijk pff maar kettingen zijn te leuk en dat voor €2😍😘🎁🎉🎅🌲🐶🐾👠

  Loreal of Max Factor. Niet proefdier vrij Omg wist ik niet joh..collistar is wel proefdier vrij toch of? Was afgelopen week heel moe en wat down veel last van lprikkels aanvoelen van mensen om mij heen dan ben ik echt in eigen wereld…vandaag ook pfff.toch maar even wandeling gemaakt met mijn schatjes helpt echt.In de natuur zijn met niemand verder hihi alléén ons 3..

  Like

 2. Ik ben ook altijd erg te spreken over Catrice, de oogschaduws, mascara, concealer palletje en oogpotlood. Alleen de foundation vind ik minder. Ten minste de matte! Leuke review! x

  Like

  1. Hej dank je voor je lieve reactie 😉 foundation heb ik liever van loreal Paris of Mac factor of rommel en oogpotlood van catrice idd ook erg goed en heb al vaak mascara van hun geprobeerd…is al goedkoop en vaak zijn ze nog afgeprijsd ook hier ..heb super leuke kettingen bij zeeman gescoord ga ik ook nog review over geven hihi..fijne avond meis..Geniet👈🌹🌷🌸💐ik ga the kardasians kijkje tlc en daarna komt programma van een vrouw die enorm afvalt om haar ex te veroveren of ieder geval zijn nieuwe vlam jaloers te maken hahahaha..weet nie hoe dat heet..houdt tlc vanav maar in de gaten hihi

   Liked by 1 persoon

   1. Loreal of Max Factor gebruik ik al een tijd niet meer sinds ik proefdiervrij ben gegaan. Ik gebruik nu alleen nog maar proefdiervrije makeup. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant ben ik er ook wel oke mee want dierproeven zijn echt naar! 😕 ben benieuwd naar je review van de kettingen. Bij de zeeman heb ik ook wel eens gescoord. Dit jaar nog wen herfstjas. Ben benieuwd hoe dat programma heet waar je het over hebt met die vrouw die afvalt om haar ex terug te krijgen. Ik hou altijd van dat soort programma’s 😄 Obese heb ik ook veel afleveringen van gezien. Verder kijk ik eerlijk gezegd niet zoveel TV. Ik kijk veel series. Op Netflix of gewoon op het internet via 123movies. Slaap lekker! 🌛😘

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: