Velvet Patchouli N°20 – The Master Parfumer- heerlijk geurtje💘🙏

Velvet Patchouli N°20 – The Master Parfumer

 

Velvet Patchouli N°20 – The Master Parfumer

 

 The Master Perfumer Velvet Patchouli N20 nr 20 kruidvat

 

Geen fotogenieke flesjes meer op de foto uit mijn huidige, niet zo dierproefvrije collectie. Maar daar doet deze Velvet Patchouli N°20 niet veel aan onder. Ik vind het ontwerp speels, tegelijkertijd heeft het iets tijdloos en chique over zich. Als je het verhaal achter The Master Perfumer niet kent zal je denk ik niet snel zeggen dat het een Kruidvat huismerk is. En dat vind ik groot pluspunt, en een compliment voor de makers.

Velvet Patchouli N°20 is verkrijgbaar in een klein flesje van 15 ml en een flacon van 50 ml.

 

The Master Perfumer Velvet Patchouli N20 nr 20 kruidvatThe Master Perfumer Velvet Patchouli N20 nr 20 kruidvatThe Master Perfumer Velvet Patchouli N20 nr 20 kruidvat

 

De nieuwe geur is een warme mix van roos, pruim en patchouli. Vooral patchouli doet mij erg aan de oude parfums van mijn moeder denken. Dit was een heel klein flesje met enkel en alleen de geur van patchouli. Zodra ik de Eau de Toilette op spray komt er een kruide achtige mix naar voren, maar al snel wordt hij ook warm. De patchouli is niet overheersend aanwezig, waardoor het niet perse een zwaar avond parfum is. Het is een fijn en draagbaar parfum wat je gedurende de dag goed blijft ruiken. Maar omdat het een Eau de Toilette is raad ik hem wel aan om in de avond even bij te werken om de geur een touch-up te geven.

 

 The Master Perfumer Velvet Patchouli N20 nr 20 kruidvat

 

De geuren van The Master Perfumer vind je zowel online als in de Kruidvat filialen in 9 verschillende varianten. De kleine flacon (15 ml) is verkrijgbaar voor €3,49. De normale flacons (50 ml) zijn verkrijgbaar voor €7,99.

 

Zie volgende blog voor welke geuren- soorten Van the perfumer lijn er nog meer zijn.Zowel voor mannen als vrouwen.

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Velvet Patchouli N°20 – The Master Parfumer- heerlijk geurtje💘🙏

Voeg uw reactie toe

    1. vanille is ook heerlijk idd, die heb ik niet en ik heb wel de cherry bloom ook erg lekker. Oriental Summer ruikt ook zalig ..Zou hem haast in de winter kopen echt lekker ruikt die en sowieso is de amber ook wel chill

      Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: