De ervaring van een professionele haar behandeling, maar dan thuis: De nieuwe producten van This is it – for salon styling

on

this is it

Hoi allemaal

Wil je de ervaring van een professionele haar behandeling, maar dan thuis:         Hier een blog over de nieuwe producten van This is it –  for salon styling.

Ik liep er toevallig tegenaan toen ik van de week bij de action was. En heb even vluchtig 1 product uitgekozen wat mijn fijn leek voor mijn haar. Omdat het soms snel droog wordt doordat ik eerder mijn haar wat lichter had geverfd.                     

En sowieso als je, je haar laat groeien en je niet elke 2 maanden naar de kapper gaat, dan heb je ook sneller wat pluizig haar of droge puntjes. Hier een product voor je haar die ontzettend goed is en heerlijk ruikt. Ik zag hem van de week bij de action en aangezien ik het lekker vond ruiken & mij het een goed product leek & de prijs erg leuk was, heb ik het maar meegenomen en uit getest. Hier een omschrijving en daarna laat ik weten wat ik er van vond & welk cijfer ik het geef.

REPAIR

control cream

Control Cream (200 ml)
De Control Cream is een vocht inbrengende leave – in conditioner voor droog, gekleurd en beschadigd haar. Het maakt het haar gladder en houdt het in bedwang.

20171108_111528

Wat vond ik er van; Ik vond hem heerlijk ruiken en je haar wordt er lekker zacht van en pluist minder. Heb wel het idee dat hij snel op raakt. Cijfer; 8.

Je hebt hier ook een masker van ( zie foto hierboven en voor beschrijving) zie hieronder en die ga ik zeker eens proberen.

1 Minute Miracle Mask (20 ml)
Een haarmasker voor droog & beschadigd haar. Het masker is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend voor beschadigd en verzwakt haar. Ideaal na het kleuren van haar, een permanent of andere haar behandelingen. 

Verder heb je nog de volgende producten zie hieronder: 

VOLUME

Thickening Cream (200 ml)
Een verdikkende haarcrème voor fijn, dun en plat haar, zonder het te verzwaren. Het haar voelt veel dikker, is voller en heeft meer textuur. 

thickening creme.jpg

1 Minute Miracle Mask (20 ml) 
Voor fijn, dun en delicaat haar is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend. De haarstructuur wordt versterkt en krijgt meer volume, zonder het haar te verzwaren. 

BEACH

THISISIT+-+BEACH.jpg

Texturising Sea Salt Spray (150 ml)
De texturising sea salt spray zorgt voor een warrig, strandeffect! De spray geeft het haar een matte structuur, geeft extra volume en hydrateert tegelijk. 

 

 

CURLS

THISISIT+-+CURLS.jpg


Curl Defining Cream (150 ml)
Krullen staan prachtig, maar kunnen lastig in bedwang te houden zijn. De Curl defining cream, met lichtgewichte textuur, hydrateert en activeert krullend & golvend haar met een pluisvrij en natuurlijk resultaat. 

NO FRIZZ

Hair Oil Serum (75 ml)
Naast de spray is er ook een lichtgewicht olie serum met argon olie en zijde proteïne. Dit fijne serum herstelt het haar en biedt extra hydratatie. Het resultaat is pluisvrij, zacht en glanzend haar. 

THISISIT+-+NO+FRIZZ

Detangling Spray (150 ml)
Deze Anti-klit spray zorgt voor glad, hersteld en gezond haar. Het verbetert de elasticiteit en soepelheid van het haar. 

1 Minute Miracle Mask (20 ml)
Intensief hydraterend en herstellend voor pluizig en krullend haar. Het zorgt voor gladheid en glans. Het haar hervindt haar mooie, natuurlijke vorm met een uitzonderlijke glans, zonder pluizigheid. 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s